Nokia E7'me Mat Ekran Koruyucusu Mu Yoksa Aynalı Ekran Korucusu Mu Alayım Sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7'me Mat Ekran Koruyucusu Mu Yoksa Aynalı Ekran Korucusu Mu Alayım Sizce?
Sizce hangisi daha iyi?

Mat:

Aynalı:
[/URL]

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
mat tavsiye etmem. Güneşte sıkıntı yapıyor.

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Normal al ben mat almistim sonra değiştirdim

jdmsaint

jdmsaint

Üye
ben c7 me mat almıştım ertesi gün çıkarttım. Ekranın parlaklığı ve netliğini bozuyor. Güneşde de belli olmuyor. Aynalıda 5 para etmez en iyisi düz

benighted

benighted

Üye
mat olani ekranda iz birakmiyor arti daha rahat hareket ettiriyosun ekran uzerinde elini ozellikle oyun falan oynarken ekin terleyince cok rahat oluyor ancak ekran parlakligi flan kotu oluyor aynali alincada cok iz oluyor gunes olmayinca gayet parlak ekran oluyor ama guneste ekrani dahi goremiyorsun bunu hic tavsiye etmiyorum ya hic kullanma benim gibi ya da mat al bence

famemonster16

famemonster16

Üye
İkisini de tavsiye etmem. Normal, düz en iyisi bence.

hidayet02

hidayet02

Üye
Şeffaf Almanı Tavsiye Ederim. Ekran Parlaklığını Mat Ekran Koruyucuda Sonuna Kadar Açıp Bataryanın Daha Çabuk Bitmesine Neden Olursun. Aynalı Hiç Kullanmadım.

MaxipmaN

Üye
mattan uzak dur

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
aynen bende aynalı kullanmadım ama normal ve mat kullandım. Ama sana şunu söyleyeyim, mat olanlar netliği ve keskinliği bozuyor aynalıda da görüntü açık alanda neredeyse görünmeyecek kadar kötü oluyormuş. Normal olanda çok çabuk çiziliyor ve adamı gıcık ediyor. Ben en iyisi kullanma derim. Yada invisible shell mi neydi ondan al deri. Çizilmiyormuş galiba uzay teknolojisi filanmış baya dağlam diye duydum.

Zaten bizim symbian 3 ekranları gorilla glass ve çizilmeye karşı dayanıklı ekranlardır. Ben kullanadım eski c7de ve en ufak çizik olmdan 1 yıl kullandım. Düşün derim.

Metin MF

Metin MF

Üye
mat al

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
sanalpazar'da varsa normal alırım ama ben bulamadım link verir misiniz?

ucantcme

ucantcme

Üye
hocam tele 700 kusur para vermişsin bırak da keyfini çıkar uğraşma bunlarla ben c6ya mat taktım resmen ekrana kadar erıdi çıkardım tek çizik yok

MrExpert

MrExpert

Üye
Mat kesinlikle alma tavsiye etmem çünkü ekran parlaklığı çok kötü hale geliyor heleki güç tasarrufu için parlaklığıni düşrürsen hiçten bir şey göremiyorsun...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Mat alma sakın. Normal al ama iyi marka al brn türkcellden aldım 6 ay çıkmadı sonra denizdeyken çıktı eşyaların arasında daha doğrusu çizildi ben çıkardım gözüme batıyordu mat aldım resmen gözlerimi bozdu.

u_cosar

u_cosar

Üye
Aynalı ekran koruyucusu çok güzel fakat güneşe çıktığın zaman ekran gözükmüyo r bu nedenle mat al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt