Nokia E7'de Kasa'da Açıklık Var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Ekran ile klavye arasında üst tarfta ekrana bastırdığımda kenarlarına özeliikle üst tarafa bastırdığımda kenarından tık tık ses geliyor.
E7 yazan kısmın üsten bastırınca tık tık ses geliyor.
Yavaş yavaş bastırınca tık tık ses geliyor.
Telefonu alalı 2 ay oldu.
Benim telefonda mı sorun var yoksa herkeste mi öyle?

dogukan59

dogukan59

Üye
bende de öyle arkadaşım e7 yazısının olduğu kısma bastırınca öyle oluyor muhtemelen kayar kapaklı olduğundandır diye düşünüyorum

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
eser479

eser479

Üye
ben 6 aydır kullanıyorum siz söyleyince baktım bende olmuyor belki bir müddet kullandıktan sonra geçiyordur

covar

covar

Üye
arkadaşlar nokia e7 2.el fiyatları ne kadar biliyormusunuz ?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
benim cihazda öyle birşey göremedim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Benim C7 ' dede oluyor .

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar bu telefonun bi sıkıntısımı var n8 c7 c6 falan cok tutuldu yalnız ne forumda ne de başka yerde e7 kullananların sayısı cok az oldukca şık olmasına rağmen ben bundan düşünmüştüm hatta :bilmm

slmky

Üye
bende de oluyodu şimdi farkettim ki olmuyo artık. 8 aydır falan var telefon

dogukan59

dogukan59

Üye
bu telefonun az satılması bence n8le bereber çıktığı için kamerası otofokus özelliği olmadığından dolayı çok yakın çekimlerde vasat fiyatına göre bunu almak yerine çoğu kullanıcı n8'i tercih etti ama kamerası dışında telefonumdan çok memnunum ekranı klavyesi falan bence süper fare yada klavyede bağlıyorum arada usb girişine bide aynı zamanda hdmı'dan tvye verince on numara oluyor :)

brifing

Üye
vala sol üstteki ışık sensörünün yanındaki e7 yazısından bahsediyosanız denedim ama olmadı bende öyle bişey..yaklaşık 8 aydır fln var bende de..

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
vala sol üstteki ışık sensörünün yanındaki e7 yazısından bahsediyosanız denedim ama olmadı bende öyle bişey..yaklaşık 8 aydır fln var bende de..

E7 yazan kısmın bir kenarından yavaş yavaş bastırdığınızda tık tık ses geliyor yerine oturmamış gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt