Nokia E72 yazılım yükseltirken hata oluşması ve telefonun tekrar açılmaması (KASIM 2011)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guvencdikmen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 yazılım yükseltirken hata oluşması ve telefonun tekrar açılmaması (KASIM 2011)
Nokia E72 Yeni yazılım yüklerken hata oluşması ve telefonun tekrar açılmaması sorununda izlenecek adımlar nelerdir?
Not: şarj olmuyor açma kapama düğmesine bastıgımda 1 kere titriyor ama ne ışık ne ekran yok..
Soru kısa ve nettir fakat bir isteğim var siz değerli forum üyerinden!
Lütfen alıntı mesajları yazmayın!!!
Nette cok dolastım hepsını gordum ısıme yaramadı bana kalıcı denenmıs bilgilerinizi paylaşmanız dileğiyle
Teşekkürler

Symbianist

Symbianist

Üye
O konular işe yarıyor googleda yazılım çöken telefonları diriltme ya da update sırasında çöken telefonları diriltme diye arat

guvencdikmen

Üye
    Konu Sahibi
şimdi hocam öncelikle blue-nokia.com sitesinden v 71.004 yazılımı var e 72 için 5 tane var hangisini indireceğim?
iKinci olarak ben deneme amaçlı v71.004 euro adlı dosyayı indirdim 480 mb civarı fakat phoenix adlı program bunu tanımıyor bu yüklediğim dosyada hiç bir yere yüklenmiyor tanımsız dosya gibi onu nasıl tanımlatacagım phoenix e
LÜTFEN YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİNİZ....

Symbianist

Symbianist

Üye
Yahu kafana göre indirme olur mu? Önce telefonun rm koduna sonra da bataryanin altında product code var ona göre indireceksin.

erhanabi1

Üye
hocam aynı sorun bendede olmuştu netten araştırdım birşey bulamadım açıkcası sorunun çözümü gayet basit usb ile bağla pc ne ordan telefon açıkken güncellemiş gibi güncelleme paketini yükle kaldığı yerden devam ediyor dert etme

- JoKeR -

- JoKeR -

Üye
kardeş sen buna internetten 'telefona ölü yazılım atma' diye bak bi benim basıma gelmişti phoenix ve naviFirm plus programlarıyla yapmsıtım. yardımcı olmak isterdim de nasıl yaptıgımı tam olarak hatırlamıyorum.Biraz ugrasırsan yaparsın bu konudaki birkac yazıyı oku ben baga ugrasmstım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt