Nokia e72 yardım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e72 yardım ..
benim sorularım olcaktı nokıa e72 kullanıyorum telefonu ılk aldıgımda mobıle youtube dan vıdeo ızleyebılıodum sımdı ızleyemıorum sızce neden.. bide e72 nın en ıyı guncelleme surumu hangisi yardımcı olursanız sevırım )

[COLOR=""][SIZE=""]istersen youtube uygulamasını tekrar yükle(telefon hafızasına yükle). Valla benimki 071.004 herhangi bir sorun da yok. Zaten son sürüm.[/SIZE][/COLOR]

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı tekrar nerden yuklıcez p ekı bılgılendırırmısınız

mstf_l

Üye
Burdan indirebilirsin

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
cok teskkrler..

----------Eklendi @ 06:25:45 ---------- Yazıldı @ 06:22:10 ----------

telefonunuz desteklemıyo dıyo ya pff:/

mstf_l

Üye
desteklemesi lazım ben e63 te kullanıyom bir de kendin m.google a gir de indirmeyi dene

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
tessekr ederım olduda googledan youtube grınce acılmıyo ama onun bi çözümü va rmıdır?

mstf_l

Üye
google dan youtube girme derken normal siteyi mi diyon anlamadım

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
yok ya m.youtube yazıorum mobildeki videoları acmıyo ama normal youtubedan acıyo :S

mstf_l

Üye
video ya tıkladıgında real player baslaması lazım baslamıyormu

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
yok yav bağlanıyor dıyo ama bağlanmıyor :S neyse artık senın verdıgın sıteden ındrdım ordan ızlıcez cok tessekkr ederım Hayarlı Bayramlar ustam

mstf_l

Üye
Sana da iyi bayramlar
Bosver takma kafaya zaten dandik real player ben aldım menude gorumeyen bi yere kaldırdım

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
ya onceden real player bağlanmadan acıodu dırek youtubedan. şimdi acmak ıstyrum acmıyo zaten :S

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
valla fotmat attım ama olmadı güncelleştrmeyi nasıl yapılıyo bılmıyorum :S

Okeanus

Üye
Ver telefoncuya o yapsın. Onlar da para kazanmalı

hayır başlamıyor bendede aynı sorun var vidyo dosyası başlatılamıyor diyor bu hatayı normal telefonda kayıtlı olan bi vidyoyu açarkende veriyor .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...