Nokıa e72 ve e-posta konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

savant2010

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa e72 ve e-posta konusu
Herkese merhaba

Nokia E72 model cep telefonumu geçen hafta satın aldım. G-Mail posta kurulumumu yaptım. Maillerim anında telefonuma düşüyordu, dün akşama kadar.
Dün akşamdan sonra maillerim g-maile düşmüyor. Bağlantı kesik. Seçeneklerden bağlan dediğimde bir kaç saniye “g-mail bağlanıyor” uyarısı alıyorum. Sonra yine bağlantı kesiliyor.

Acil desteğinizi bilgilerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler.

T90-7

Üye
Aynı sorun bende de var.Şirket mail madresini kuruyorum fakat tüm tanımlamaları girmiş olmama rağmen bir kaç saniyelik bağlanıyor ibaresiden sonra yine bağlantı kesilyor..

hiram34

hiram34

Üye
212- 337 1717 nokia destek telefonu

themardinli

themardinli

Üye
Şebekeden kaynaklanan bi durum büyük ihtimal

mater.dolorosa

mater.dolorosa

Üye
'' Aynı sorunu yaşıyordum güncelleme yaptıktan sonra sorun ortadan kalktı. Güncelleme öncesinde tüm e-posta hesaplarımı kaldırıp yeniden kurmayı denedim. Bir müddet sorunsuz işlev gördükten sonra aynı hata devam etti. Güncelleme öneririm. Yazılım sürümü: 031.023 ''

kerbalayıunutma

Üye
'' Aynı sorunu yaşıyordum güncelleme yaptıktan sonra sorun ortadan kalktı. Güncelleme öncesinde tüm e-posta hesaplarımı kaldırıp yeniden kurmayı denedim. Bir müddet sorunsuz işlev gördükten sonra aynı hata devam etti. Güncelleme öneririm. Yazılım sürümü: 031.023 ''
Merhabalar,aynı sorunu bende yaşıyorum ve en son sürümü kullanıyorum.Ama bir türlü E72-1 model telefondan şirket e-postalarını(pop3) alamıyorum,gönderemiyorum.sinir bozucu bir durum gerçekten.Yahoo,dan alıyorum ama şirket mesajlarında sorun var.outlookteki tüm ayarları port nolarını doğru olrak girdim.cevap bekliyorum sorunu çözenlerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt