Nokia E72 telefonunmda wireless kopma sorunu? Yardım Ltfn...

Sponsorlu Bağlantılar

ugur_kupel

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 telefonunmda wireless kopma sorunu? Yardım Ltfn...
:off:E72 telefonumda wireless bağlantım sürekli kopuyor (dakkada bir yeniden bağlanıyor) ayarlarımda sıkıntımı var acaba çözemedim yrdm ltfn...

burki57

burki57

Üye
Cihazda böyle bir problem yok.Kablosuz LAN bölümünde wlan varlığını göster ewet-ağları tara istediğinizi seçebiliriz.İnternet bağlantı testi otomatik çalıştır...

Bunun dışında sürekli kesinti varsa versiyon güncellenebilir.Hala da problem varsa teknik servise yönlendirilebilir..

Saygılar...

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Saol .

hiram34

hiram34

Üye
212- 337 1717 nokia destek telefonu

americanboy

americanboy

Üye
evet sorun yazılımsal olabilir ama wi-fi kartındada bi problem olabilir yinede servise danışmanda fayda var

temhem05

Üye
bende e 72 kullanıcısıyım fakat sürekli tuş kilidi warken bile ağ arayıp duruyor şarjım azalıyor bunu iptal edemiyorum yardımmmm

ozcanvarli

ozcanvarli

Üye
:off:E72 telefonumda wireless bağlantım sürekli kopuyor (dakkada bir yeniden bağlanıyor) ayarlarımda sıkıntımı var acaba çözemedim yrdm ltfn...

Aynı sorunu bende yaşadım ama sorunu çözdüm , Çözüm : Ayarlar/Bağlantı/Kablosuz Lan/ Wlan varlığını Göster seçeneğini Asla yapıcaksınız /İnternet Bağlantı testini ise Asla Çalıştırma yaparsanız , herzaman diğer Wlanları arayıp bağlanmaya çalışmıcaktır, ayarları yaptıktan sonra makinanızı yeniden başlatırsanız daha sağlıklı olucaktır.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bende e 72 kullanıcısıyım fakat sürekli tuş kilidi warken bile ağ arayıp duruyor şarjım azalıyor bunu iptal edemiyorum yardımmmm

Aynı sorunu bende yaşadım ama sorunu çözdüm , Çözüm : Ayarlar/Bağlantı/Kablosuz Lan/ Wlan varlığını Göster seçeneğini Asla yapıcaksınız /İnternet Bağlantı testini ise Asla Çalıştırma yaparsanız , herzaman diğer Wlanları arayıp bağlanmaya çalışmıcaktır, ayarları yaptıktan sonra makinanızı yeniden başlatırsanız daha sağlıklı olucaktır.:oke:

Üst Alt