Nokia E72 Sertifika

Sponsorlu Bağlantılar

Rızaus

Rızaus

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Sertifika
Arkadaşlar Bu Sertifikalama Yada Hack Olayından E72 De Kayda Değer Bir Çözüm Var Mıdr. Siteye Baktım Aradım Saatlerce Ama Sonuçta Somut Bir Adım Atamadım. Yardımcı Olabilecek Misiniz...?

theemnt

theemnt

Üye
arkadaşım boşuna uğraşma son versiyona güncelleme yaptıysan henüz hack yapabilecek helllox yazılımı çıkmadı mecbur bekleyecez güncellemediysen youtube de var nasıl hack leneceği...Not: güncel versiyon 031.023

Rızaus

Rızaus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bu Sertifikalama Yada Hack Olayından E72 De Kayda Değer Bir Çözüm Var Mıdr. Siteye Baktım Aradım Saatlerce Ama Sonuçta Somut Bir Adım Atamadım. Yardımcı Olabilecek Misiniz...?

Arkadaşlar Drakkarious Yönteminde Sadece C:/sys klasürüne erişilemiyor buna erişilşe yapilabilir diye düşünüyorum lakin c:/sys klaösrüne erişim yok bu halledilebilir mi?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım boşuna uğraşma son versiyona güncelleme yaptıysan henüz hack yapabilecek helllox yazılımı çıkmadı mecbur bekleyecez güncellemediysen youtube de var nasıl hack leneceği...Not: güncel versiyon 031.023

Daha Hiç Bir Güncelleme Faaliyetinde Bulunmadım Yani Şamsım Var Mı ?

Kolay Bir Yöntem Değil Ki Ama Sertifa Almak Ve İmzalamak Gerekiyor Galiba Sorun Olan Kısım....

Sağol Kardeşim V2.02 İle Denedim Halloldu Gibi....

theemnt

theemnt

Üye
sorun çözüldü mü

buraq85

buraq85

Üye
022.007 için varmı bilen varmı????

isyankar_genc

Üye
bende olmuyor ya :(

theemnt

theemnt

Üye
arkadaslar opda ile de hack yapmadan sorunu halledebilirsin once opdanin sitesine gir yeni bir kayit olustur sonra oradan aligin symbian programini tele yukle sonra ordan sana verdikleri sertifikayla istedigin programi sertifikala...kolay gelsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt