Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia E72 Sertifika
Sponsorlu Bağlantılar
Rızaus
Üye
Konu Sahibi
Nokia E72 Sertifika
Arkadaşlar Bu Sertifikalama Yada Hack Olayından E72 De Kayda Değer Bir Çözüm Var Mıdr. Siteye Baktım Aradım Saatlerce Ama Sonuçta Somut Bir Adım Atamadım. Yardımcı Olabilecek Misiniz...?
arkadaşım boşuna uğraşma son versiyona güncelleme yaptıysan henüz hack yapabilecek helllox yazılımı çıkmadı mecbur bekleyecez güncellemediysen youtube de var nasıl hack leneceği...Not: güncel versiyon 031.023
Arkadaşlar Bu Sertifikalama Yada Hack Olayından E72 De Kayda Değer Bir Çözüm Var Mıdr. Siteye Baktım Aradım Saatlerce Ama Sonuçta Somut Bir Adım Atamadım. Yardımcı Olabilecek Misiniz...?
Arkadaşlar Drakkarious Yönteminde Sadece C:/sys klasürüne erişilemiyor buna erişilşe yapilabilir diye düşünüyorum lakin c:/sys klaösrüne erişim yok bu halledilebilir mi?
arkadaşım boşuna uğraşma son versiyona güncelleme yaptıysan henüz hack yapabilecek helllox yazılımı çıkmadı mecbur bekleyecez güncellemediysen youtube de var nasıl hack leneceği...Not: güncel versiyon 031.023
Kardeşim Benimkide Aynı idi
O Yöntemle Hallolur....
isyankar_genc
Üye
bende olmuyor ya
theemnt
Üye
arkadaslar opda ile de hack yapmadan sorunu halledebilirsin once opdanin sitesine gir yeni bir kayit olustur sonra oradan aligin symbian programini tele yukle sonra ordan sana verdikleri sertifikayla istedigin programi sertifikala...kolay gelsin