nokia e72 sertifika yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bafralifatih55

Üye
    Konu Sahibi
nokia e72 sertifika yardımı
merhabalar sevgili arkadaşlar
3 gün önce nokia e72 aldım.
ben görme engelliyim ve telefonu noance talks diye bir ekran okuyucu program var onu yüklemem lazım.
ancak daha yüklerken sertifika hatası veriyor.
acaba sertifikasız programları nasıl yükelrim.
lütfen bilenler acil yardım etsin.
teşekkürler.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Telefonun sertifika hatası veriyorsa ya yüklemek istediğin uygulamayı imzalayıp yükleyeceksin yada telefonu hackleyeceksin. imzalama ve hackleme hakkında bilgin yok galiba. Forumda detaylı bilgi mevcut. Herşeyden önce uygulama yöneticisini aç sonra ayarlara gir yazılım yüklem
e bölümünü "tümü" yap, altında çev. içi sert. Kontrolü bölüm
ünü "kapalı" yap.
Bu son söylediğimi yap ve uygulamayı yüklemeye çalış. Yüklenmezse imzalama ve hack gerekecek. Telden girdim link veremiyorum. Kolay gelsin[/SIZE][/COLOR]

bafralifatih55

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar
evet uygulamayı yükledim ancak 10 dakika çalışıyor ondan sonra telefonu kapatım paçmak gerekiyor.
acaba bu sorunu nasıl aşabilirim bir fikriniz varmı.
forumda noance talks 5.0.3 premium diye bir konu açılmış ekteki dosyada iki tane dosya var
biri programın kendi dosyası ötekini çözemedim.
telefondan pek anlamam.
birşey olurda düzeltemem diye
yardımlarınızı beklyorum.
teşekkürler.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]kardeşlm o konu hakkında pek bilgim yok. Sen ekteki dosyaların ikisini de yükle o zaman. Program yüklemekten korkma telefona birşey olmaz[/SIZE][/COLOR]

bassman5306

Üye
Hocam bende de Nokia e72 var bunda eğer nuance talk u çalıştırabildiyseniz bana da yardımcı olurmusunuz lütfen teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt