Telefon Tavsiyesi Nokia e72-Nokia e5 hangisi dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e72-Nokia e5 hangisi dersiniz?
Arkadaşlar Nokia e72 veya Nokia e5 alıcam.Hangisini önerirsiniz acaba?

futbol123

futbol123

Üye
e5 bnce

bigat

Üye
E5 daha ucuz ve daha özellikliği var
sadece e72 ince
bende
böyle kalmıştım geze geze bi adam açıklamam yaptı aldım

casper_7

casper_7

Üye
sacmalamayın arkadaslar tabıkıde e72 bır kere e5 ısımden kaybedıyor ayrıca 3g var ve on kamerasıda foto cekmek ıcın kullanılabılıyor e5te öyle bır özellık yok dıye bılıyorum ve dıger özellıklerıne bakarsanız herturlu ustun bence

cemildag

Üye
E5 te 5mpixel kamera var ayrıca 3G mevcut hafif de

zekiyagan

Üye
ben e5 kullanıyorum. Kullanış ve hız bakımından 5 çeker. Sadece ön kamerası yok. O da eksikliğini hissetmiyosun. Msn, tv, internet radyosu. Youtube programı çok hızlı. Mail, facebook. Bankacılık işlemleri ergonomik kullanım. Çözünürlük. Aklıma gelen her işlemi yapıo.

rdrages

Üye
ben olsam e72 gibi sorunlu telefon alacağıma e5 alırım,paramdan kurtarmış olurum

YkPkY

YkPkY

Üye
e72 sorunlumu?güldürmeyin adamı.2yıl kullandım ve halen eşim tarafından kullanılmakda.banamısın demedi cihaz.e5 niye ucuz peki?özellikleri kısıtlı ve kullanılan malzemesi kötü.bilmediğiniz şeyler hakkında gereksiz yorum yapmayın.önce bi araştırın,sonra insanları caydırın

pRime.

pRime.

Üye
E72.

Jrcan1

Jrcan1

Üye
İkiside hoş telefon.aslında ikiside olabilir.ikisindede 3g ve wi-fi var sonuçta

cagantl

Üye
e72:oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
objektif bakamıyorum.e5 daha iyi gibime geliyor ..

mstf_l

mstf_l

Üye
ikisinin bi farkı yok sadece tasarım ve e5te ram fazla ki s60v3 te 256ile 512 cok bisey farketmez ikiside cok rahat yeter kardes istedigini al ama bence dayanıklılık acısından e72

lionel_messi_94

Üye
e72:yuru

sseerrccaann112

Üye
e5 tercihim tuşları daha yumuşak daha hızlı yazılıyor fiyat bakımındanda cazip ayrıca ön kamera kimin umrunda :)

Problem1i

Problem1i

Üye
Dün aldım e72 bence çok iyi..

lionel_messi_94

Üye
e72

Takipçi Satın Al

Üst Alt