Nokia E72 Kasa değiştirmeyi düşünüyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

PunJhieR

PunJhieR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Kasa değiştirmeyi düşünüyorum.
Telefonumda bu kasadan var

Ama ben beyaz kasa almak istiyorum. Nerede satılır nereden alabilirim? Ben aradım çarsıda. E72 kapak kasa vs. satan yok. Önerir misiniz ayrıca

PunJhieR

PunJhieR

Üye
    Konu Sahibi
++ cevap veren olsa bi

haltie

haltie

Üye
nokia bayilerinden orjinal almanı öneririm.

daha yeni açmışsın konuyu hemen sitem etmişsin biraz beklemekte fayda var

PunJhieR

PunJhieR

Üye
    Konu Sahibi
yok ya konuyu dün acmıstım. teşekkür ederim. orjinal nokia shop sitesi var mı?

haltie

haltie

Üye
Ben online satış sitelerini kulanmıyorum hiç bu tarz konularda bir bayiiye gidip veriyorsun adam 10dk 0 olarak sana teslim ediyor.illa nokia bayisi olmasına gerek yok güvendiğin bir telefoncuda olur .

Ama canını sıkan tuş takımıysa kasada sorun yoksa kasayı değiştirme derim tuş takımını değiştir yalnızca.

PunJhieR

PunJhieR

Üye
    Konu Sahibi
Kasa orjinal ya. Hic bir sorunum da yok. Gayet düzgün her şeyi. Ben sadece rengini değiştirmeyi düşünüyorum. Ama orjinalı gibi olmalı. Yada orjinal almam lazım. O da 200 TL imiş sanırım. Biraz tuzlu yani

haltie

haltie

Üye
Evet orjinal alıcaksan biraz vereceksin bence gerek yok dediğim gibi 1. kalite yan sanayi ürünler var ama orjinaliyle aynı ve kaliteli ben şuan öyle kullanıyorum telefonmumda fiyatıda uygun.öyşe bir şey düşünürsen orjinalini saklarsın sıkıntı olduğu an değiştirirsin.;)

merve-35

Üye
bende de metal gri kasa var, beyaz kasa almak istiyorum nasıl nerede değiştirebilirim

----------Eklendi @ 11:53:57 ---------- Yazıldı @ 11:52:56 ----------

metaller çok toz tutuyor ve arka kapak yerine tam oturtuğu halde tık tık tık ses geliyor telefonu kullanırken

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
İyi al işte:ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
al kardeşim sitesi gerisini sen düşün :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt