Nokia E72 İyi Ve Kötü Yanları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vicevicen4505

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 İyi Ve Kötü Yanları
Arkadaşlar Nokia e72 almak istiyorm ama iyi ve kötüyanlarını bilmiyorm acaba biliyorsanız yazabilirmisiniz mesela müzik seslerini iyi çıkarır mı kamerası iyi mi bataryası iyi mi gibi ne olur bildiklerinizi yazın Şimdiden teşekkür ederim...

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bataryasının uzun gitmesi bana 3-4 gün gidiyor. Kamera da güzel 5 mpix i tam veriyor. Tuşlara basılması kolay. Diğer symbian60V3 lere göre hızlı. Kulaklık girişi standart, sony kulaklıkla müthiş müzik deneyimi sunuyor.

Hoparlörden ses az çıkıyor. Ram yetersiz kalıyor bazı uygulamaları açmada. Mesela opera mobile ve yanına 2 uygulama daha açınca birisi kapanıyor(ram yetmiyor). çok nadir donma sorunu oluyor(ben de 1 2 defa olmuştur 2 ayda) . Bir de oyun ve tema bulmak bayağı zor oluyor ekran yüzünden.

Ben kullanıyorum gayet de memnunum verdiğim parayı hakediyor.

Androidli telefon düşünmüyorsan tavsiye ederim.[/SIZE][/COLOR]

vicevicen4505

Üye
    Konu Sahibi
sen hangi renk aldın kaç tl ye aldın bu arada çok saol en büyük korkum donma olayı bu donma olayı nasıl oluyor çok mu uzun sürüyor yoksa kısa bir süre mi anlatırsan çok seviniirim

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşım sen telefonu kasmassan telefonda donmaz bizim bi arkadaş başkasından duymadığım halde iphone yi bile kilitledi sen telefona nazik davran öyle bi sorun yaşamazsın merak etme

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]donma olayı çok sık sim kart değiştirdiğinde oluyor. Bir de arkadaşın dediği gibi çok yüklendiğinde oluyor. Ben altın rengi aldım. Daha kart takılmamış 2. eldi. Fatura kesilmiş ama hemen satılmış. Bu aralar evkur dan böyle şekilde alıp satıyorlar. 570 e aldım 500 e satılık. :D :D :D :D Haziran 2 sine fatura kesimiş[/SIZE][/COLOR]

vicevicen4505

Üye
    Konu Sahibi
donma uzun sürelimi kısa sürelimi peki ?

vicevicen4505

Üye
    Konu Sahibi
bu çok sık olur mu acaba ??

mstf_l

mstf_l

Üye
fazla olcagını sanmam kullanmadıgın uygulamalarını kaldırırsan ve hızlı bir sd kart alırsan hic bile olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt