nokia e72 için lütfen yardım sitede yeniyim lütfen yardım edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

silver1903

Üye
    Konu Sahibi
nokia e72 için lütfen yardım sitede yeniyim lütfen yardım edin :(
benim e72 telefonum öncelikle internette video çalıştırmıyor , oyun yüklemek istiyorum ama yükleme bitiyor sanki telefon kendi kendini yeniliyor , harita yı bekliyrum açmıyor lütfen yardım edin bu telefona oyun vs. yüklenir mi?

Emir

Emir

Üye
ilk önce telefonuna hard format çek bir daha dene gene aynı hataları alırsan verdigim linkten flash player i indir telefonuna at ondan sonra telefonunu tarihini düzgün ayarla oyun sorunu düzelecektir harita konusunda ise sana yardımcı olacam en kısa zamanda

vd79

Üye
Merhaba Emir. Programı kurdum ama skyfire nin şu anda ülkemizde hizmet sağlayamadığını söylüyor. bu problemi nasıl çözeriz. teşekkür ederim

fatihaticefa

Üye
emir yükleme yapamıyorum uygun program olmadığından dolayı. nasıl çözerim

hasankorkmaz

Üye
ya arkadaslar bi e72 aldım internet uzeerinden video izleyemiyorum ve haritalarda açılmıyo yardım ederseniz sewinirim teşekkürler

hiram34

hiram34

Üye
212- 337 1717 nokia destek telefonu

memMmet

Üye
kardesim heryere nokıa destek telefonu yazacaksak bu forum ne ıse yarıyo...tesekkur edecem ama kızdım bıraz :)

aziz24

Üye
arkadaşlar skyfıre turkıyede kullanılmıyor artık su vıdeo olayını nasıl cozecez netten ızleyemıyorum flash player destekleyen bı program bılıyosanız yazarmısınız

src_09

Üye
arkadaslar benım e72 war ama vıdeo ızleyemıyorum flash porgramını nerden bulabılırım ..

Tmacgrady

Üye
up! yardım lütfen

Latturk

Latturk

Üye
Bir e72 kullanicisi olarak sizlere gerekli bilgileri veriyorum :)
ilk once tel. Bi format atmayi dene
ama ilk once her seyini yedekle telefonu kapayip shift+bosluk+delete ve kapama tusuna basili tut ve bekle ulke secenegi gelene kadar basili tut...
Eger yeni versiyon yuklu ise 051.018 versiyonuna nokiadan kaynaklanan bi nedenle java yuklenmiyor. Insallah yeni versiyon ile bu sorunu hallederler.
S60 v.9.3 versiyonu uygulamalari e72 ye uygun uygulamalardir. Forumda mevcuttur .eger hard formattan sonra duzelmezse garantiye vermeni tavsiye ederim...bir de flash videolari webde oynatamazsiniz. Skyfire vardi onlarda sadece amerikada kullanim saglaniyor. En guzel bilgileri arama yaparak bulabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Bir e72 kullanicisi olarak sizlere gerekli bilgileri veriyorum :)
ilk once tel. Bi format atmayi dene
ama ilk once her seyini yedekle telefonu kapayip shift bosluk delete ve kapama tusuna basili tut ve bekle ulke secenegi gelene kadar basili tut...
Eger yeni versiyon yuklu ise 051.018 versiyonuna nokiadan kaynaklanan bi nedenle java yuklenmiyor. Insallah yeni versiyon ile bu sorunu hallederler.
S60 v.9.3 versiyonu uygulamalari e72 ye uygun uygulamalardir. Forumda mevcuttur .eger hard formattan sonra duzelmezse garantiye vermeni tavsiye ederim...bir de flash videolari webde oynatamazsiniz. Skyfire vardi onlarda sadece amerikada kullanim saglaniyor. En guzel bilgileri arama yaparak bulabilirsiniz.

kasap59

Üye
yha e 72 aldım ama flash player ıyok video ızleyemıom yardım lutfen

theemnt

theemnt

Üye
arkadaslar oncelikle aldiginiz telefon yani nokia e72 symbian s60v3 isletim sistemine sahip telefonun tek flash player 10a sahip tarayicisi skyfire di o da artik calismiyor yani video izlemen youtube veya bazi siteler haric imkansiz bir de sana bi ipucu guncelleme yaptiysan telefonun dilini ingilizce yap e72 ile her sorununda bana pm atabilirsin

0619

Üye
cvp werin lütfen

ımmortal09

Üye
biz bi tarayıcı yapamazmıyız flash destekli

Üst Alt