Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia e72 foursquare
Sponsorlu Bağlantılar
cancn
Üye
Konu Sahibi
nokia e72 foursquare
merhabalar bugün nokia e 72 mi güncelledim. güncelleme işleminden sonra Foursquare app. places kısmı açılmıyor, boş. Neden olabilir bilen var mı? ya da çözüm yolunu bilen var mı?
not: konuyu nereye açacağımı bilemedim..
mtrksrhn
Üye
aynı sorun bugün benim de başıma geldi defalarca silip yükledim programı fakat düzelmedi. telefona format atmak istemiyorum. navigasyon normal olarak çalışıyor fakat aynen sendeki gibi place kısmı adres almıyor çözümü bilen varsa yardımcı olsun lütfen :/
cancn
Üye
Konu Sahibi
hala sorunun kaynağını ya da çözüm yolunu bulamadım bulursam paylaşırım..
aatamann
Üye
e 72 almayı dusunuyorum!! sizce nasıl bi telefon almalımıyım?? tavsiyeniz ne olur!! yardımlarınızı beklıyorum... bu arada fiyat aralıgını yazarsanız cok ıyı olur...
cancn
Üye
Konu Sahibi
e72 nin pek bir sorununu görmedim... kendi adıma çok memnunum telefondan... biraz uygulama aralığı dar ve mail kontorlü(geçen gelen güncellemeye sonra) kolay. özellikle ücretsiz navigasyonunu çok kullanıyorum.. alınabilir..