Nokia E71 yeni aldım ve hiç bilgim yok ne tavsiye edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TailOfCat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 yeni aldım ve hiç bilgim yok ne tavsiye edersiniz?
merhaba başlıktada anlaşılacağı üzere biraz sıkıntılı durumdayım, telefonun özelliklerini karıştırırken özellikle gps te 0.2 lira giden kontürlerime uyuz olduğum kadar bişeye uyuz olmadım bu yüzden telefonu incelerken temkinli davranmaktayım...

bilgisayara ovi suit kurdum onu kurarkende bi sürü sorun yaşadım ama halletim telefonu tanıttım falan falan ovi storeden hiçbirşey indiremediğimi farkettim büyük hayal kırıklığı yaşadım. Daha sonra dışardan bişeler yüklemek istemiyorum virus falan davasına çok korkuttular telefon mefta olur die gözümü korkuttular.

e71 kullananların benimle tecrübelerini paylasmasını istiyeceğim, mesela telefonla birlikte gelen programların hangisi kullanılışlıdır, yada yerine hangisini kullanmalıyım? telefonda müzik dinlemem mp3 playerim var o konu hiç ilgimi çekmiyor ama tema olsun oyun olsun veya diğer programlar gibi bilgileri paylaşırsanız sevinirim :)

ovi storeda sim sity ve the sims oyunlarını görmüştüm özellikle simsi oynamak isterim ama bulamadım yada yükleme konusunda tereddütte kaldım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt