Nokia e71 Msn

bambam.

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e71 Msn
arkadaşlar forumdaki tüm msn programlarını indirdim yükledim ama yüklenmedi bir türlü windowslive messenger arıyorum telefonum nokia E71 sertifikamda var birisi lütfen yardımcı olsun bana

Tepkiler: uğur bey

ridodido

Üye
e 51 icin olanini indir sonra e71 e kur ben de e51 wardi ve hafiza kartini cikartip e71 e taktim msn calisti

ozcanckr

Üye
ben cihazın içindekini kullanıyorum mükemmel
ovi shop dan ücretsiz alınabiliyor

lanetlea

Üye
Ovı Shop guzel bı program ıstedıgın herseyı bulabılıyorsun fakat nokıa e 71 kullanan arkadaslarım ıcın bı tavsıye verıcem. ben telefonuma snaptu adında bır program yukledım bunu ovi 'den yukledım. bu programın ıcınde telefonunuzda kullana bılecegınız bı cok aplikeşın var arkadaslar. snaptu'nun ıcıne ıstedıgınız programları yukleyebılıyor ve snaptunun ıcınden herseyınızı halledebılıyorsunuz. facebook twettır vs. ve orada bulunan aplikeşınlarda dıledgınızı kısa yol olarak atayabılıyosunuz cok keyıflı ve kullanımı cok kolay. msn arayan arkadasım!! nokıa ovı yı mutlaka yukle telefonuna ve oradan e buddy programını yukle, hemde turkce ve kullanımı cok kolay tıkır tıkır calısyor...kullandıgın operatorede baglanım acabılıyorsun yada kablozus netın oldugu heryrden acabılıyorsun...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar forumdaki tüm msn programlarını indirdim yükledim ama yüklenmedi bir türlü windowslive messenger arıyorum telefonum nokia E71 sertifikamda var birisi lütfen yardımcı olsun bana

Ovı Shop guzel bı program ıstedıgın herseyı bulabılıyorsun fakat nokıa e 71 kullanan arkadaslarım ıcın bı tavsıye verıcem. ben telefonuma snaptu adında bır program yukledım bunu ovi 'den yukledım. bu programın ıcınde telefonunuzda kullana bılecegınız bı cok aplikeşın var arkadaslar. snaptu'nun ıcıne ıstedıgınız programları yukleyebılıyor ve snaptunun ıcınden herseyınızı halledebılıyorsunuz. facebook twettır vs. ve orada bulunan aplikeşınlarda dıledgınızı kısa yol olarak atayabılıyosunuz cok keyıflı ve kullanımı cok kolay. msn arayan arkadasım!! nokıa ovı yı mutlaka yukle telefonuna ve oradan e buddy programını yukle, hemde turkce ve kullanımı cok kolay tıkır tıkır calısyor...kullandıgın operatorede baglanım acabılıyorsun yada kablozus netın oldugu heryrden acabılıyorsun...

bu aradada lıve msn ıcınde msn yazıp 2222 e mesaj yolla onnarın gonderıdıı lınk uzerınden yukluyosun aylık 4 tl fılan sanırım ama ay boynca gırebılıyorsun ıstersen hıc kapatma ,onuda kullandım 1 seneye yakın ama onda kablosuz ınyernetten baglanamıyorsun ole bı adiliği var yanı ama e buddy de ole degıl.. umarım yardımcı olmusumdur...

nokia ovi magazasından ebuddyı ındır wifiiden ucretsız ordan kur ben kullanıyorum navıgasyonuda kullanıyorum ucretsız sesslı hemde

efeersoz

Üye
Teşekkür ediyorum emeğinizede elinizede sağlık.

burak233

Üye
Kuramadığın programları da sertifikalandırdıktan sonra sonra kurabiliyorsun, sertifikayı sign ettiğinde hiçbir sorun kalmıyor.