nokia e71 mi, htc touch 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diriliş

Üye
    Konu Sahibi
nokia e71 mi, htc touch 2 mi?
Arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum, bu ikisi arasında kaldım fiyat olarak. Hangisini tavsiye edersiniz? Htc touch 2 mi, nokia E71 mi?

symbian güzeldi ama windows mobile hiç kullanmadım.

futbol123

futbol123

Üye
arada fazla fiyat farkı yok htc touch 2 almanı tavsiye ederim

diriliş

Üye
    Konu Sahibi
neden peki kardeş?

futbol123

futbol123

Üye
dokunmatik ekran e71den ekranı daha büyük

burki57

burki57

Üye
Bu tamamen aslında tercihinle alakalı.Her iki cihazıda kullanan biri olarak ben öncelikle E72 yi bütçe meselesi diyorsan da E71 i tawsiye ederim.

Windows mobile cihazlarda güzel fakat kullanım kolaylığı açısında s60 srisi cihazlar(E71-E72) Çok ii.

Saygılar...

diriliş

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar htc touch 2 aldım ama açıkçası birkaç günlük kullanım sonrasında pek memnun olduğumu söyleyemem. hem kullanımı zor, hem de wifi daha önce kullandığım nokia telefonlara göre sinyal almada daha etkisiz.

açıkçası şimdi bunu iade edip e71 almayı düşünüyorum. 7 gün içinde değiştirebiliyorum. bir de e55 var, birkaç gün sonra gelecekmiş. onun fiyatı e71'e göre daha uygun, sizce hangisi daha mantıklı?

vesselamlan

Üye
e71 tabikide

alcm1

alcm1

Üye
E71 ekranı çok küçük ve dokunmatik değil htc touch 2 nin ekranı büyük ve dokunmatik bu durumda ikisinin kulvarları çok ayrı bb9000 ve e71 desen veya htc touch 2 vs atıyorum iphone desen tamm da bu durumda sana bişey diyemem ama kendi tercihim htc :kop: :kop: :kop:

JayJayyy

Üye
htc derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt