Nokia E71 Menü Kilitlenme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

serdarpataci

serdarpataci

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 Menü Kilitlenme Sorunu
Arkadaşlar yardımlarınız ve önerileriz için şimdiden teşekkür ederim..

Sorunu kısaca özetlemek gerekirse. Ocak ayı başında E71 satın aldım. Aldığımda versiyon 300 idi. Ancak versiyon güncellemeden önce Menü tuşu işlevini görmüyordu.

Şöyleki menüye basıyorum menü açılmıyor ama ana ekranda tuhaf tuhaf çizgiler çıkıyor, NO tuşuna basınca tekrar ana sayfaya dönüyor, tekrar menüye basıyorum ama bir türlü o klasörlerin olduğu bölüme giremiyorum. Versiyon güncelledim ayrıca düzelir dediler düzelmedi. Kapatıp açınca düzeliyor ama onun da şöyle bir sıkıntısı var.

kendim açmış olduğum klasörler menü kitlenmesi yapınca telefonu kapatıp açınca siliniyor ve programlar tekrar ilk yüklenmiş olduğu yerlere gidiyor

Örneğin: Google Maps GPS klasörüne atıyorum ama menü kitlenmesi yapınca o dosya yükleme klasörüne gidiyor.

başka bir örnek WEB klasörü açtım. Skyfire browser o klasörde yine menü kitlenince skyfire yükleme klasörüne gidiyor ve WEB klasörüde siliniyor

şimdi klasör felan açmıyorum ama 2-3 günde bir bu hatayı 1-2 sefer alıyorum. tekrar kapatıp açınca düzeliyor ama yine de can sıkıyor elbette bu durum

teşekkürler

abdülkeita

Üye
aynı problemi yaşadım.V400 ile sorun çözülüyor.Fakat her zaman için Symbian telefonlarda arada takılma kilitlenme normaldir.E71 de v300 de biraz abartı vardı.Şimdi V400 ile takılma oranı %90 a na kadar düşüyor.Tekrar söylüyorum symbian telefonlarda arada takılma normal.

ERKANMILLI

ERKANMILLI

Üye
Arkadaşım aynı sorun bende de var tek çözümü kullandığın özellikleri no'ya basıp kapatmandan kaynaklanıyor
kameradan çıkarken çıkış,radyodan çıkarken çıkış menülerini kullanman gerkiyor yoksa arkada açık kalan özellikler makinayı kilitliyor

• Beğen
Tepkiler: berat.3851

papi11

Üye
arkadaşlar, aynı sorun bende de var ve gördüğüm diğer e71'lerde. versiyon güncel, arka planda acık program tutmuyorum ama yinede sorun devam ediyor. umarım çözülür.

riskomanyak

Üye
pek saygı değer e71 kullanıcıları; yaklaşık 1 haftadır kullanmaktayım bu telefonu ancak ortalama 2 gunde 1 menü tuşu donuyo ama diğer hersey çalısıyo, kısayollardan mesaj falanda gonderilebiliyor. kapatıp açınca duzeliyo anca, şöyle bi yardım neyin bişey, bibilgisi olan?

devinaski

Üye
arkadaslar problemi cözdunuz mu.hallolmadıysa menu sorununu ortadan kaldırmayı anlatayım.rompatcherle open4all yi acın.xplore yardımıyla c:/private/101F4CD2 klasorunu salt okunur,sİstem ve gizli yapın.Allah'ın izniyel bidaha menu kaybolmaz.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar problemi cözdunuz mu.hallolmadıysa menu sorununu ortadan kaldırmayı anlatayım.rompatcherle open4all yi acın.xplore yardımıyla c:/private/101F4CD2 klasorunu salt okunur,sİstem ve gizli yapın.Allah'ın izniyle bidaha menu kaybolmaz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt