Nokia E71 mail ve Nokia Chat problemi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

miss-vixen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 mail ve Nokia Chat problemi...
Mail hesabımın uzantısı @live.com telefonun mail kurulumundan bütün ayarları yapıp kullanıcı adı ve şifremi giriyorum ancak "sağlanan bilgilerle bağlanılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin" yazısı çıkıyor her seferinde uzantısı hotmail olan başka bir hesapla denediğimde sorun yok @live a göre nasıl ayarlamalıyım?
Ayrıca telefonumu alalı daha 1 ay olmasına rağmen sürekli bir kitlenme problemiyle karşılaştım Nokia servisine götürdüm ve güncelleme gerekiyor dediler, güncelleme yapıldı ve telefona Nokia Chat yüklenmiş kendi @live.com uzantılı mailimle açmaya çalışıyorum mail adresim ve şifrem doğru olduğu halde "geçersiz e-posta adresi veya şifre (kod409)" hatası veriyor hotmail olan hesapla denediğimdeyse sorunsuz açılıyor. Chat programı içinde uzantı seçimi için seçenekler var @msn, @hotmail, @live die seçimi doğru yaptığım halde açmıyor bunun nedeni ne olabilir @live olmasımı bütün problemi çıkartan?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca şunuda belirtiyim nokia messaging sitesinden kaydolmayıda denedim mail adresimi ve şifremi yazınca "Sağlanan bilgilerle bağlanılamıyor. Lütfen yeniden deneyin" yazısı ile karşılaşıyorum

karshiyakali

karshiyakali

Üye
bi güncelleme yap istersen nokianın kendi sitesinden sorun çözülmezse tekrar yardımcı olmaya çalışırım

miss-vixen

Üye
    Konu Sahibi
yeni güncelleme yapıldı teknik serviste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt