cibranli
Üye
ya arkadaşlar bende e 71 aldım daha üstünde tozu duruyor 3 hafta anca oldu ama acayip ısındım tele sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi.yalnız şarj pek uzun gitmiyor özelliklerine bakıyorum yazlımsal özelliklerde 16 gün bekleme süresi olduğu yazıyor hadi bunu bi kenara bırakalım çünkü internet msn,face kullanıuyoruz ve günlük konuşma ihtiycımzı karşılıyorz.fakat 2 günü geçemedi şarjı çok canımı sıkıyor varsa bilgisi olan yardım edebilirmi lütfen güç tasarrufu filan da yaptım ama fayda etmedi :S
arkadaşlar size birşey danışçam nokia e71 cihazıma güncelleme yaparken birden baglantı kesildi güncelleme yaparken diyoduki güncellemenin yarım kalması durumunda telefonda ciddi hasarlar olabilir çalışmayabilir diyodu telefon hiç açılmıyo yani ışık geliyo ama telefon açılmadan kapanıyo 3 yıldız ve arama tuşuyla hardformat ıda denedim ama olmuyor yazılımı tekrar yükleme sansım falan varmı veya telefonu nasıl açabilirim
arkadaşlar msn programi olarak ben ovi store dan nimbuzz indirdim şahane çalisiyor....tavsiye ederim
e71 tam şarjda kaç gün dayanırbilginiz var mı ?
arkadaşlar e71 aldım ama msjlarda problem yaşıyorum 1.msj dolmaya yakın harfleri geç algılıyo ben yazıyorum bitiriyorum tlf sonra yazıyo neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevırım tşkrler..
e71 için msn istiyorummm bide ingilizce türkçe sözlükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?