Nokia E71 e-mail kurulum sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

dezanj

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 e-mail kurulum sorunu
Slm arkadaşlar.Yeni aldığım E71 telefonda e-mail ayarlarını bir türlü yapamadım.Hotmail ve ovi mail hesaplarım var ikisi de olmadı.E-posta kurulum sihirbazını çalıştırıyorum.Yönlendirmeleri takip ediyorum ancak e-posta adresimi ve şifremi girdikten sonra ''Sunucuya bağlanılamıyor,Lütfen daha sonra yeniden deneyin''mesajını alıyorum. Allah rızası için birileri yardım etsin.(Bu arada telefonum son sürüm,yani güncelleme yap filan gibi cevaplar yazmayın lütfen)Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

celibar

celibar

Üye
Sen en iyisi (şiddetle tavsiyemdir) nokia email programını indir kullan.nokianin kendi programı.10 email adresine kadar her adresini destekler.ilk önce email.nokia.com adresine gir ve ücretsiz üye ol(zorunlu).program linkini cebine gönderirler.ordan indirirsin.yok ben pc'ye indirip ordan telefona atmak istiyorum dersen nokia email diye ara forumda mevcut.

ismailkou

Üye
arkadaşlar e 71 nokia mail kurdum şirket mailimi görebiliyorum ancak maillere bakmak için her seferinde kendim senkronize etmem gerekiyor kendisi senkronize olmuyor yardımcı olacak bir arkadaş varmıdır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt