nokia e7 GTA 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperentpl

Üye
    Konu Sahibi
nokia e7 GTA 4
nokia e7 de oynanan gta 4 oyunu c6-01de de oynanır mı link atabilir misiniz

kuark2468

Üye
gta 4 daha hiçbir telfona çıkmadı javası var sade telefonlar için gta 3 var o da ios ve androidte var millet videoyu koyuyor telfona oynuyor gibi yapıyor inanma sen bunlara

alperentpl

Üye
    Konu Sahibi
gta 4 daha hiçbir telfona çıkmadı javası var sade telefonlar için gta 3 var o da ios ve androidte var millet videoyu koyuyor telfona oynuyor gibi yapıyor inanma sen bunlara
bunu bi izle istersen video olduğunu sanmıyorum

pieceofmoon

pieceofmoon

Üye
arkadaşlar bu oyun değilll ! video yüklemiş telefona, kandırmış milleti :)

kuark2468

Üye
merak etme ben izledim o videoyu

----------Eklendi @ 15:10:06 ---------- Yazıldı @ 15:09:33 ----------

daha hiçbir telefon için çıkmadı bende bilgisyardan oynar ekran görüntüsü alıp telefona koyarım

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
bende heycan yaptım bosyere adamların işleri güçleri yok milletle dalga geciyorlar :nono:

Dc.MaN

Üye
Beyler mynokiablog.com/2012/03/21/video-grand-theft-auto-iv-on-nokia-n8-e7-pc-remote/ bu app sayesinde onanıyo ama gereksiz bişey :D

Dimi3

Dimi3

Üye
Hocam benim eski laptop bile açamıyordu bu oyunu, naptın sen ya ? :ehe

Konsoldan PC'ye kötü portlandığı için en yüksek ayarda en benim diyen PCleri bile zorlayan bir oyun bu... Ayrıca günümüzün PS3, X360 gibi konsollarını zorlayan bu oyunu mobilde beklemek gülünç olur..

backwater

backwater

Üye
pc ile telefon arasında bi bağlantı kurarak hem pc deki görüntüleri telefona iletiyor hem de telefonla pc yi kontrol edebiliyor , daha symbian için gta oyunu yok buna benzer tintin oyunu var

Bir de bu videoyu 500 yıl önce izlemiştim ben yeni bişe değilki :ehe

Dimi3

Dimi3

Üye
pc ile telefon arasında bi bağlantı kurarak hem pc deki görüntüleri telefona iletiyor hem de telefonla pc yi kontrol edebiliyor , daha symbian için gta oyunu yok buna benzer tintin oyunu var

Bir de bu videoyu 500 yıl önce izlemiştim ben yeni bişe değilki :ehe

Aynen o progla yapılabilir ancak yine de kasar. Arkadaş N9undan kontrol ediyordu PCyi çok kasıyordu. Oyuna girdiğini düşünemiyorum bile..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt