4'' ekranı ve Klavyesi dışında ne farkı var ki N8 den?
RAM i 256 değil 512 MB

ya peki şunu anlamıyorum iphoneninde ekranı 3.5'' n8inde 3.5'' ama iphonenin ekranı n8den bariz farkla büyük bunun sebebi nedir yani nokianın inç kavramımı farklı bu durumda e7nin 4'' ekranı bile anca iphonenin 3.5'' i kadardır :S :S :S
ben o zaman apple'ın 4'' telefon çıkardığını düşünemiyorum tablet gibi olur valla
ya peki şunu anlamıyorum iphoneninde ekranı 3.5'' n8inde 3.5'' ama iphonenin ekranı n8den bariz farkla büyük bunun sebebi nedir yani nokianın inç kavramımı farklı bu durumda e7nin 4'' ekranı bile anca iphonenin 3.5'' i kadardır :S :S :S
ben o zaman apple'ın 4'' telefon çıkardığını düşünemiyorum tablet gibi olur valla
bu klavyeden GG'de satılıyor almayı düşündüm bi ara sonra caydım çünkü bunda türkçe karakterler yok e nabayım ben bunu + telefonun kendi klavyesi daha pratik ve kullanımı kolaydır herhalde en iyi tam türkçe wireles klavye mouse setikarşınızda 12mplik E7 fayatıda çok uygun

daha büyük görünmesinin sebebi çerçeveden kaynaklı bence n8 in ekranı c7 ye göre daha büyük görünüyor mesela ama ikiside aynı ekranı kullanıyor 3.5" iphone 3gs te iphone 4 te 3.5" ekrana sahip ama iphone 4 960x640 çözünürlüğe sahip bu çok önemli bi avantaj.
hmm. evet durum bundan ibaret ama iphone gibi olsaydı fenamı olurdu3.5 inç 8.82 cm yapar biz onu düz hesap 8cm yapsak ikisindede
ekran en ve boyu 3+5 var birde 4+4 var o anlamda yani o yüzden öyle gözükür

bu klavyeden GG'de satılıyor almayı düşündüm bi ara sonra caydım çünkü bunda türkçe karakterler yok e nabayım ben bunu + telefonun kendi klavyesi daha pratik ve kullanımı kolaydır herhalde en iyi + wireles klavye
--------------- Ekleme ---------------
hmm. evet durum bundan ibaret ama iphone gibi olsaydı fenamı olurdu![]()

Bu klavyeden temin edebileceğim bir link rica etsem nasıl olur![]()