Nokia e7 cıktı türkiyede fiyatı 1500 tl (detaylı bilgi için tıkla)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nusirvan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e7 cıktı türkiyede fiyatı 1500 tl (detaylı bilgi için tıkla)
NOKİA E7 TÜRKİYEDE CIKTI İLK OLARAK BİRNUMARAMDA FİYATI 1500 TL
BY NUSİRVAN TIKLA VE GÖRRRRRRRRRRR
LİNK:

ByWorth

ByWorth

Üye
4'' ekranı ve Klavyesi dışında ne farkı var ki N8 den?

muratcan1905

Üye
4'' ekranı ve Klavyesi dışında ne farkı var ki N8 den?

kamerası daha kötü
ancak iş telefonu ondan daha pahalı sanırım içerisinde işle ilgili daha fazla program vardır.
şahsen ne işi olursa olsun 1.500 bence çok pahalı böyle bir telefon için mantıklı bir insanın alacağını sanmam n8 bundan daha iyi bunla kıyaslandığında n8in tek sorunu ekranının ufak olması ve klavye ama oda n8de çözülebiliyor usb on the go sayesinde yani bence tek farkı ekranı oda bu kadar fark etmez

TheORCUN

TheORCUN

Üye
RAM i 256 değil 512 MB

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Vallahi acırım buna verdiğim paraya N8 ile kıyaslarsam pekte deymez 1500 tl ye....

hoss

hoss

Üye
kesinlikle o fiyatı hak etmiyor, n8 den fazlası yok eksigi var , bu cihazı bu paraya almak enayiliktir valla

--------------- Ekleme ---------------

ürünü paralel ithalat olabilir , yani distürübitör ürünü ddegil

Utku

Utku

Üye
ramler aynı

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ya peki şunu anlamıyorum iphoneninde ekranı 3.5'' n8inde 3.5'' ama iphonenin ekranı n8den bariz farkla büyük bunun sebebi nedir yani nokianın inç kavramımı farklı bu durumda e7nin 4'' ekranı bile anca iphonenin 3.5'' i kadardır :S :S :S
ben o zaman apple'ın 4'' telefon çıkardığını düşünemiyorum tablet gibi olur valla :D

kolera87

Üye
karşınızda 12mplik E7 fayatıda çok uygun

• Beğen
Tepkiler: Uruloki ve aagkn

chilekesh_mert

Üye
ya peki şunu anlamıyorum iphoneninde ekranı 3.5'' n8inde 3.5'' ama iphonenin ekranı n8den bariz farkla büyük bunun sebebi nedir yani nokianın inç kavramımı farklı bu durumda e7nin 4'' ekranı bile anca iphonenin 3.5'' i kadardır :S :S :S
ben o zaman apple'ın 4'' telefon çıkardığını düşünemiyorum tablet gibi olur valla :D

daha büyük görünmesinin sebebi çerçeveden kaynaklı bence n8 in ekranı c7 ye göre daha büyük görünüyor mesela ama ikiside aynı ekranı kullanıyor 3.5" iphone 3gs te iphone 4 te 3.5" ekrana sahip ama iphone 4 960x640 çözünürlüğe sahip bu çok önemli bi avantaj.

mavrick

mavrick

Üye

3.5 inç 8.82 cm yapar biz onu düz hesap 8cm yapsak ikisindede
ekran en ve boyu 3+5 var birde 4+4 var o anlamda yani o yüzden öyle gözükür

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
karşınızda 12mplik E7 fayatıda çok uygun

bu klavyeden GG'de satılıyor almayı düşündüm bi ara sonra caydım çünkü bunda türkçe karakterler yok e nabayım ben bunu + telefonun kendi klavyesi daha pratik ve kullanımı kolaydır herhalde en iyi tam türkçe wireles klavye mouse seti :D

daha büyük görünmesinin sebebi çerçeveden kaynaklı bence n8 in ekranı c7 ye göre daha büyük görünüyor mesela ama ikiside aynı ekranı kullanıyor 3.5" iphone 3gs te iphone 4 te 3.5" ekrana sahip ama iphone 4 960x640 çözünürlüğe sahip bu çok önemli bi avantaj.

3.5 inç 8.82 cm yapar biz onu düz hesap 8cm yapsak ikisindede
ekran en ve boyu 3+5 var birde 4+4 var o anlamda yani o yüzden öyle gözükür
hmm. evet durum bundan ibaret ama iphone gibi olsaydı fenamı olurdu:ağlarım::vur

Shadow*

Shadow*

Üye
bu klavyeden GG'de satılıyor almayı düşündüm bi ara sonra caydım çünkü bunda türkçe karakterler yok e nabayım ben bunu + telefonun kendi klavyesi daha pratik ve kullanımı kolaydır herhalde en iyi + wireles klavye :D

hmm. evet durum bundan ibaret ama iphone gibi olsaydı fenamı olurdu:ağlarım::vur

Bu klavyeden temin edebileceğim bir link rica etsem nasıl olur :D

one2one2

one2one2

Üye
anlamadigim simdi fiyati bir yana s3 un durumu karisikken bu telefonu almak enayilik degilmi?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ram 512 yaa? öyle hatırlıyorum :D

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Fiyatı 1 aya normale döner N8 ilk çıktığında da 1400-1500 lira yazıyolardı internetten satış yapan siteler sonra normale döndü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt