Nokia E7+cepte windows+4shared+opera mini ve opera mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia E7+cepte windows+4shared+opera mini ve opera mobile
Başlıktanda anlaşıldığı üzre uzun bi sorum olacak arkadaşlar !
Nokia E7-00 kullanıyorum ve cihazımı çok seviyorum, cihaz konusunda sınırları sonuna kadar zorlamayı severim ve meraktandır cihazıma windows,ios, android, maego gibi işletim sistemleri kurmak istiyorum şu an için açıkça dosbox yardımıyla bazı cihazlara windows 95 -98 -windows 3.1 ve windows vista kuruldu diye biliyorum, önceki cihazım nokia E71 e dosbox yardımıyla windows 3.1 kurmuştum ama ios android vb sistemleri beceremedim halende aramaktayım.. ama şu an e7'm de windows görmek istiyorum dosboxu indirdim ama maxicep formumuzda cepte windows 95-98 ve windows 3.1 konularının linkleri 4shared linkleri ve ben telefonun normal tarayıcısından 4sharede giremiyorum mahkeme kararı uyarısı alıyorum, opera mobile 12de de aynı sorun oluyo ama opera mini next7 den normal 4sharede girip indirme yapıyor lakin windows dosyaları 80 mb civarı olduğu için opera mini next ve opera mini 6.5 te dosyaları indirme aşamasına geliyorum indir diyorum 45 saniye kadar (0/80MB) yazısı duruyor başlamadan yükleme başarısız diyor sadece büyük boyutlu dosyalarda değil opera mini next ve opera mini 6.5 normalde 3 mb'lık bi dosya da dahi yüklenemedi hatası veriyor sorun nedir sizce?
Birde bu windows kurulup dosyaları elinde bulunan arkadaşlar başka bi siteye yükleyip buraya yazarlarsa çok makbule geçer uzattığım için kusuruma bakmayın şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

Mert045

Üye
Next java sürüm dene

---------- Eklendi @ 00:37:40 ---------- Yazıldı @ 00:36:39 ----------

şu linkleri verir misin bi deniyim

dns ayarı yap ben öyle giriyorum.
4.4.4.2 galiba

Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/nokia-maemo/...ik-n900e-android-kurmak-cok-kolay-607586.html burdada android kurulumu yer almış

---------- Eklendi @ 00:45:30 ---------- Yazıldı @ 00:44:39 ----------

hangi ayarı kullanıyorsun kardeş?

---------- Eklendi @ 00:50:37 ---------- Yazıldı @ 00:45:30 ----------

4.4.4.2 galiba

iyi hoş güzelde gadasını aldığım gardaşım hat turkcel net bağlantı türü wap ve internet var ikisindede gelişmiş ayarlara girinde dns'yi kullanıcı tanımlı yap diyorum birincil ve ikincil dns diyor ilk kısma 4.4.4.2 ikinci kısma ne yazcam uzun zmndır dnsyle ilgili bi durum olmadığı için unuttum gitti birde 8.8.0.0 olan vardı galiba

---------- Eklendi @ 00:54:46 ---------- Yazıldı @ 00:50:37 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-yatay-ekran-nokia-e51-de-denendi-305861.html

kusura bakma arkadaşım yanlış vermişim dns noyu.
Alttaki linkte 4shared ayarın nasıl yapılacağı yazıyor.

www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunlari/maxicep-icin-hazirlanmis-onizlemeli-en-kapsamli-ve-en-kaliteli-s60v3-sis-hd-oyun-arsivi-368647.html

Konu Sahibi

eyw kardeşim eğer bu dnsler işe yararsa opera mobilden girip indirebilirim ama opera mini 6.5 ve opera mini next 3 mb dahi indirmiyo

eyw kardeşim eğer bu dnsler işe yararsa opera mobilden girip indirebilirim ama opera mini 6.5 ve opera mini next 3 mb dahi indirmiyo

rica ederim kardeşim. Gerçekten opera çok kötü indirme işinde. Kendi tarayıcısinda da ise yarıyordu bu ayarlar sanırsam.

Mert045

Üye
rica ederim kardeşim. Gerçekten opera çok kötü indirme işinde. Kendi tarayıcısinda da ise yarıyordu bu ayarlar sanırsam.

Opera kötü mü ? 6.5 indirme yapmıyor bi tek adam gerisi uçuruyor. Ben opera ile 550 mb dosya indirdim.

Konu Sahibi
bende opera 6.5 le önceden yani 6-7 ay önce pc için 390 mb GTA indirdim hemde sadece 20 dk'da ama şimdi 3mb dahi indirmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...