nokia E7 alt kapak bilgisi olan ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
airfly95

airfly95

Üye
    Konu Sahibi
nokia E7 alt kapak bilgisi olan ?
1.5 2 ay önce usb girişinden şarj etmiyor diye kvk ya verdim ve 1 haftaya yakındırda ıstanbul dısı oldugum ıcın servıse goturemedım alt kapak açılamaz birşeydi 1haftadır altı açılıyo hafıf tırnakla dokundum ve orası uhuyla kapatılmış bu nedir? Nasıl servis anlayısıdır anlamadım orayla ılgılı bılgısı olan varsa yazsın en yakın zamanda kvk ya gıdıcem zaten

hakan_710

hakan_710

Üye
eğer aldigin gün düzgün kontrol etmediysen hiçbir hak iddia edemezsin. Yine de şansını bir dene kardeşim

airfly95

airfly95

Üye
    Konu Sahibi
zaten o alt tarafın el ile açılması mümkün değil sorun yoktu 1haftadır böyle ,demekki uhunu yapışkanlığı gitti açılmaya başladı

kaavkw

Üye
Hangi alt kapaktan bahsediyorsun? Komple alt tarafı tutan plastik yerden mi yoksa, telefonun model ve üretim yeri yazan siyah bantı mı? Eğer bantsa orayı tekrar uhulayacaksın, orjinali de öyle. Yok diğer plastik büyük parça ise uhu olmaz oraya oranın kendi vidaları var.

airfly95

airfly95

Üye
    Konu Sahibi
vidalarla açılan yer varya hani orası işte nokia mağazanın siz elinizle açamazsınız servis açar dedıgı yer

kaavkw

Üye
O zaman servise geri götür sor bakalım dertleri neymiş uhulanmayacak yeri uhuluyorlar. :D Ya da gerekli malzemeleri bulup sen kendin de yapabilirsin ama ülkemizde E7 için yedek malzeme bulmak çok zor, hele orjinal imkansız. Büyük ihtimalle servisin elinde bile yok ki uhuya başvurmuşlar. :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt