achambo Üye ___kaptan___' Alıntı: hmm anladım benden de hiç gitmiyo o sıkıntı bende Korece yapcam da PC yok olsa korece dil atcam vs vs - - - Eklendi - - - Türkçe iyidir Genişletmek için tıkla ... koreceolurmu ki daha 2 kelime bilmiyorum ya ama almanca olur telefonu bozmayacak kadar biliyorum
___kaptan___' Alıntı: hmm anladım benden de hiç gitmiyo o sıkıntı bende Korece yapcam da PC yok olsa korece dil atcam vs vs - - - Eklendi - - - Türkçe iyidir Genişletmek için tıkla ... koreceolurmu ki daha 2 kelime bilmiyorum ya ama almanca olur telefonu bozmayacak kadar biliyorum
___kaptan___ Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: koreceolurmu ki daha 2 kelime bilmiyorum ya ama almanca olur telefonu bozmayacak kadar biliyorum Genişletmek için tıkla ... Hele bi avatarıma baksana yaw Güney Kore'nin en güzel kızı seçildi bu kız Günye Kore hastasıyım da az birazcık o yüzden Korece dil istiyorum ama flashsız da olmuyormuş
achambo' Alıntı: koreceolurmu ki daha 2 kelime bilmiyorum ya ama almanca olur telefonu bozmayacak kadar biliyorum Genişletmek için tıkla ... Hele bi avatarıma baksana yaw Güney Kore'nin en güzel kızı seçildi bu kız Günye Kore hastasıyım da az birazcık o yüzden Korece dil istiyorum ama flashsız da olmuyormuş