Nokia E7-00 Önemli Bir Sorun ! Ustalar ! Söyleyeceğeniz Herşey Önemli !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
41lion41

41lion41

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 Önemli Bir Sorun ! Ustalar ! Söyleyeceğeniz Herşey Önemli !!!
Nokia E7-00 aldım.i
Arkadaşlar Anlamadığım bir sorun var...

Sorum :
1.Telefon '' Ekran Ayarlarında '' Işık sensörüne ( Aydınlatma ) giriyorum..parlaklığı son seviye seçiyorum.
Ama 5 - 10 dk sonra tekrar kendini en kısığa alıyor...!!!!!

2.Sensör Ayarlarına girdiğimde ''Sensörler'' açık yapıyorum.aynen oda 5-10 dk sonra Kendi kendine devre dışı kalıyor..

Bir Bilen varsa Lütfen..Telin Donanımsal hatasımı var ?
Versiyonmu hatalı?

Saygılarımla Maxicep

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Dostum Işık dedektörü ortam ışığına göre kendisi ayarlama yapmakdadır yani bulunduğun ortamda ışık fazla ise güç tasarrufu için ekran parlaklıgını kısar ortamda ışık az ise daha net bi görüntü için ekran parlaklıgını arttırır ancak ivmeölçer kendini neden kapatıyor onu çözemedim kuvvetle muhatemel yazılımsal bi hata olabilir servise gitmek mantıklı olabilir iyi forumlar ....

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
telefona bi hard format atmanı tavsiye ederim

41lion41

41lion41

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cevaplar için ELECTRONİC & ALpWaR24 ...
Hard format nasıl atılıyor peki ?
veya versiyon yenilesem bir faydası olurmu

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
hard formatı senin telefonun için tam bilmiyorum bi googlede ara derim versiyon yükseltmeninde faydası olabilir dene bence

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Hard format için telefonun menü camera ses kısma ve açma kapama tuşuna aynı anca cihaz kapalıyken basman gerekli hard işe yaramazsa servise gönder flashlasınlar ...

melek1541

Üye
telefonum E7-00 menü tuşu çalışmıyor acaba tuşu aktifleştirmek flan mı gerekiyor??

xinanux

Üye
menü~kamera~ses azaltma~açma kapama tuşlarına telefon kapalıyken pin kodu gelene kadar basılı tut,sonra ülke/bölge seçim ekranı geldiyse formatlanmıştır...

rapcibabi55

Üye
arkadaslar ı-phone kendı ekranının fotoqrafını cekebılıyo acaba bu durumu e7-00 da da qormek mumkun mu ? bunu saqlayan bı proqram varsa bılqılendırır mısınız ?

E_yedi

Üye
Dostum Işık dedektörü ortam ışığına göre kendisi ayarlama yapmakdadır yani bulunduğun ortamda ışık fazla ise güç tasarrufu için ekran parlaklıgını kısar ortamda ışık az ise daha net bi görüntü için ekran parlaklıgını arttırır ancak ivmeölçer kendini neden kapatıyor onu çözemedim kuvvetle muhatemel yazılımsal bi hata olabilir servise gitmek mantıklı olabilir iyi forumlar ....

arkadasım bulundugun ortamda ısık fazla ıse telefon ısıgını kısmaz. O zaman ekranı nasıl gormeyı planlıyorsun . Parlaklıgın fazla oldugu yerde ısıgı yukseltır. Karanlık bolgelerde ıse ısıgı gereksız yere acmaz ısıgı kısar.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar ı-phone kendı ekranının fotoqrafını cekebılıyo acaba bu durumu e7-00 da da qormek mumkun mu ? bunu saqlayan bı proqram varsa bılqılendırır mısınız ?

var arkadasım olmaz olurmu .
www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/pe-smartphone-best-screensnap-v3-01-symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-612381.html
al sana lınk yalnız telefonların hacklı olması lazım programı calıstırdıgında ılk shortuct yazan yere dokun kamera tusuna bas hıde ye doıun ıstedıgn yerden goruntu alman ıcın sadece kamera tusuna basman yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt