Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Ben flash'ladıktan sonra güncelleme mi geldi?Neyse çok önemli bir şey yok gibi... Yalnız bir kaç şey de ben rica etsem yapabilir misin acaba? Flash'ladıktan beri kurcalıyorum telefonu hemen hemen her şey çok iyi yalnız sistem seslerini orjinal yapabilir misin? Windows pek hoşuma gitmedi açıkçası, ayrıca az önce yaptığın güncellemelere ek olarak bir de joshlog yamasını ilave edersen muhteşem olur (avkon2 falan uğraşma yamayı ekle, isteyen kafasına göre avkon/widget yükler ister orjinal kullanır) tekrardan eline sağlık, kolay gelsin.
NokiaCooker ile istediğim düzenlemeleri nasıl yapabilirim? Bir metin falan var mıdır forumda yardımcı olabilecek?
elimde e7 olsa basıcam flashıda işteKuzum kendin kadar güzel bir cfw yapmissin yakisir sana daSymbian kullanmasam da bu guzel cfw ye yorum yapmadan gecmek ayip olur ellerine saglik
Kuzum kendin kadar güzel bir cfw yapmissin yakisir sana daSymbian kullanmasam da bu guzel cfw ye yorum yapmadan gecmek ayip olur ellerine saglik
Cok guzel olmus
Sende kendin gibi güzel yorum yapmışsın kuzu. Elimden geldiğince geliştirmeye çalıştım
Cok guzel olmus
forumda anlatımlar var bildiğim kadarıyla.
vatron eline sağlık bir hata buldum bunu yüzüne vurmak için değil düzeltmen için söylüyorum müzik çalarda denge ayarına girdiğinde müzik çalar donuyo müzik çalar kapanıyor ama müzik devam ediyor müzik çalara tekrar girdiğinde müzik çalar açılıyor müzik duruyor
abi dustojnik in son mod paketinin içindeki müzik çaların, içindeki dolby modunu ayıklamayı dene çünkü onda sorun yoktu
Şu an dışardayım. Eve gidince orjinal yükleyip deneyeceğim. Estağfurullah yüze vurmak olarak görmüyorum zaten. Hata illa olabilir. Bakalım sorun neymiş? Eğer orjinalde olmazsa %90 dolby den oluyordur. Ya dolby den vazgeçeceğiz ya da bu hatayı görmezden geleceğiz. Denge ayarı sıklıkla kullanılmadığına göre görmezden geleceğiz muhtemelenŞahsen 1 yıldır hiç kullanmadım. Ama tabiki gözden geçirip düzeltmeye çalışacağım ve durumu buradan bildireceğim. Geribildirim için teşekkürler.
abi dustojnik in son mod paketinin içindeki müzik çaların, içindeki dolby modunu ayıklamayı dene çünkü onda sorun yoktu
tamam abi ben sadece sıkıntısız bi cfw olması için dedim sıkıntı yapmıyo ztn ama dediğin gibi geri bildirim gelişmeyi sağlar teşekkürler
şuan ki linkler güncel link mi yanisıkıntısız cfw ler dilerim saol abi artık proları yüklemicem senin yüzünden hergün cfw için link mi atılır sıkıntı neydenmiş abi
- - - Eklendi - - -
bide effect yolu ne ya x-plore ile adıyom resource ye atmıyo oraya
--- Müzikçalardaki hata giderildi.
--- Zil sesleri yenilendi.
--- Yeni link eklendi. Keyifli kullanımlar...
Şu an itibariyle versiyon güncel. Valla bende pek memnun değilim Önder. O hataları bulmaya çalışan ben, 50 dk. upload eden ben, gelip buraya konuyu güncellleyen ben. Tabi giden saatlerden hiç bahsetmiyorum. O yüzden yapabilceğim birşey yok. Amacım en iyisini kullanmanız. Effect orjinal. Daily deki arkadaşlar kararsızlık çıkarabilceğini söylediler o yüzden dokunmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?