Nokia E66, Nokia E51, Nokia 5800XpressMusic

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RexDynasty

RexDynasty

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E66, Nokia E51, Nokia 5800XpressMusic
Merhaba arkadaşlar,

konu başlığında belirttiğim gibi, ikinci el Nokia E66, Nokia E51 veya Nokia 5800XpressMusic telefonlarıyla ilgileniyorum. Uygun fiyatta üçünden birini almayi düşünüyorum. Takas yapmak ilk tercihimdir. Elimdeki telefonu, açtığım konuda inceleyebilirsiniz. Takası sadece İstanbul'da ikamet eden ilgililerle düşünüyorum çünkü takası kargo yoluyla değil, elden gerçekleştirmek istiyorum.

http://www.maxicep.com/cep-telefonu...samsung-i780-4-ay-telpa-garantili-322753.html

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
tavsiye etmiyorum.

RexDynasty

RexDynasty

Üye
    Konu Sahibi
merhaba 2 el yerine sıfır düşünmezmisin u tavsiye ederim 2 el fiyatına orjinal veya taklit bir çok ürün bulabilirsin.

Ben Çin/Finlandiya malı boykotçusuyum. Piyasanın, telefonların ve paramızın düşmanı çünkü. Önerdiğin sitedeki her telefonun açıklama bölümündeki ''Ürünün kayıtlı olması ileride kesinlikle kapanmayacağı anlamına gelmemelidir. kapanma ihtimaline karşı 2 yıl garanti veriyoruz.'' bana zaten yetiyor. 2 yıl içinde kapanmasa bile, eninde sonunda kapanacaktır, sonra parayı havaya atmış oluruz. Verdikleri garanti de fasa fiso garanti yani. Telefon 2 yıl içinde kapandığında ne yapacaklar? Hiçbirşey yapamayacaklar. Tek yapabilecekleri telefonu geri almak, onun için de uğraşıp durursun, sonunda pes ettirirler adamı ''Lanet olsun...'' dedirtmek olur maksatları ve telefon yine elde kalır.

ÇİN MALLARINA/FİNLANDİYA MALLARINA BOYKOT ARKADAŞLAR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt