Nokia E66 Cihazı Güncelleyemiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kezban yenge

kezban yenge

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E66 Cihazı Güncelleyemiyorum?
Nokia E66 ının yazılımını güncellemek için Nokia Software Uptader den güncelleme yapyorum fakat orda <Yazılım Güncelleştiriliyor> yazıyor bir süre sonra <Nokia Software Updater cihazınızla olan bağlantısını kaybetti.Cihazınızı yeniden bağlanmasına yardımcı olmak için şu adımları izleyin>ben de bütün adımlar izledim fakat bir süre sonra yine aynı problemi alıyorum.Lütfen Yardımcı olurmusunuz?

Nokia E66 (RM-343)

Cihazın Mevcut Yazılımı : 400.21.013
Güncelleştirme : 500.21.009

celibar

celibar

Üye
farklı bir işletim sistemi olan bilgisayarda dene.

adasahilleri

adasahilleri

Üye
telefonunla alakalı bütün sürücüleri bilgisayara yükle ne varsa.ondan kaynaklanıyor olabilir.
phoenix programını kullan hiç yorulmadan diyecem ama oda karışık telefona zarar verebilir iyi bilmeyenler için.
ama sende temel bağlantı sorunu var usb den...
arkadaşın dediği gibi ya başka bilgisayarda dene yada nekadar sürücüsü varsa hepsini yükleyip reset at bilgisayara öyle dene derim..

bu cihazı bende yeni aldım şarjı nasıl iyi gidiyormu?

OğuzcanAbi

Üye
denetim masasından program ekle kaldıra gir kaldır de yeni pencere açılıo orda onarı seç tekrar dene

mhnds41

Üye
güncelleştirmeye başlamadan önce telefon bağlantısı kopabilir uyarısı alabilirsiniz diyor.
Hiç birşey yapmadan devam et yükleme gerçekleşir

beyazitcakir31

Üye
bende 2 gün önce aldım bu cihazdan sınırsız ovi mapsi yükledim seslendirmeyi açamadım? birde arkadaşın güncelleme sorunu bendede var

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Pc de aygıt sürücülerinde problem çıkıyor olmasın,bazan bana oluyor telefonu pc ye bağlıyorum pc telefonu gördükten sonra tam bişiyler aktaracakken bağlantı kayboluyor.aygıt sürücüsünde ünlem işareti olanları önce Devre dışı bırak yapıp sonrada etkinleştir yapınca sorun düzeliyor.birde sorun burda değilse cihazın dilini ing.yaparak güncelleştirmeyi deneyebilirsin.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
    Konu Sahibi
Başka Bi Pc de denedim oldu Teşekkürler..

ilivic

ilivic

Üye
kardeş bi sorum olacak.sende video sorunu varmı.ses kayması gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt