Nokia E65 Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokolim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E65 Yardim
arkadaşlar telefon 1 aydır bende bu süre içinde agilemessengerden başka hiçbi program yükleyemedim yükleyemiyorum bir çözümü warmı ? :(

Master_Evil

Master_Evil

Üye
sertfika hatasımı veriyor?

gokolim

Üye
    Konu Sahibi
ewet

gokolim

Üye
    Konu Sahibi
hmm ok tşk

gokolim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çözdüm olayı zorluk çekenler bnm telefon ingilizce telefonunuzu ing yapıp düzeltebilirsiniz menü tools app.manager settins install programı signed only diil all yaparsanız düzelio ilgilenne herkes için tşk.

mservank

mservank

Üye
off ya nereden çıkardı nokia bu sertifikayı ne güzel her şey yüklüyoduk şidmi her şey yüklenmiyo da

aliiup

Üye
arkadaslar e 65 ile ilgili yardıma ihtiyacım var hattım turkcell bütün ayarlar telefonumda mevcut telefonumdan wap tan istediğim siteye girebiliyorum herhangi bir baglantı problemi yok fakat telefonuma ne kadar program yüklediysem hiç birine bağlanamıyorum. msn acılmıyor skpe acılmıyor yaho msn acılmıyor , her sey düzgün calışıyor programlar da acılıyor ama bağlantı kuramıyor bunun nedeni ni bilen biri varsa yardımcı olursa cok makbule gecer

--------------- Ekleme ---------------

yaa bi gün oldu tık yok sitede bi sessizlik var ama hadi hayırlısı

rapjack

Üye
oo ing yazan arkadasdan allah razı olsun kardes yaptım valal saol bnmkide ing satenn ondan yapamıodumm saol:d

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Arkadaşım herkez o konu üzerinden sertifika hatasını düzeltiyor sende bir hata var bence az gayret:spr

SUB_ZERO_

Üye
bukadar güzel bitelefon amma pro bulması cok zor

--------------- Ekleme ---------------

temelarda silin miyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt