Nokia E65 WLAN Bağlantı Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

tayfunxtr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E65 WLAN Bağlantı Problemi
Merhaba arkadaşlar
Nokia E65 kullanıcısıyım. Telefonumdan da memnunum aslında.
Fakat telefonu aldığımdan beri (yaklaşık 2 yıl ) WLAN ile sadece ilk aldığım zamanlar bir kaç defa internete bağlanabildim.
WLAN ağı olan pek çok yerde (şifreli veya şifresiz) bağlanmayı deniyorum fakat bağlanamıyorum.
Telefon WLAN ağını buluyor, bulduğum ağa bağlan dediğimde tarayıcı çalışarak bağlanmaya çalışıyor fakat her seferinde : '' WLAN : bağlanılamıyor. WLAN ağı bulunamıyor. hatasını veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
Merhaba arkadaşlar
Nokia E65 kullanıcısıyım. Telefonumdan da memnunum aslında.
Fakat telefonu aldığımdan beri (yaklaşık 2 yıl ) WLAN ile sadece ilk aldığım zamanlar bir kaç defa internete bağlanabildim.
WLAN ağı olan pek çok yerde (şifreli veya şifresiz) bağlanmayı deniyorum fakat bağlanamıyorum.
Telefon WLAN ağını buluyor, bulduğum ağa bağlan dediğimde tarayıcı çalışarak bağlanmaya çalışıyor fakat her seferinde : '' WLAN : bağlanılamıyor. WLAN ağı bulunamıyor. hatasını veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.
öncelikle versiyon en son versiyon yüklemeyi dene.modemin vb. arzalı olabilir.telefon yere düştümü fiziksel hasar varmı?versiyon at olmazsa ben burdayım.!!.

tayfunxtr

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bir kere yere düşürmüştüm ama problem o zaman mı oluştu bilemiyorum.
Bir kaç gün önce de nokia pc suite ile telefonu güncelledim.
Ayrıca bir yazılım atmak gerekiyorsa yardımcı olursan sevinirim.
Aksi taktirde dediğin gibi fiziksel arıza ihtimali kalıyor geriye.

djkeles

djkeles

Üye
aynı proplem bende de var duzeltemedım

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Öncelikle bu problem telefonunzla hiç bir alakası yoktur bunu belirteyim.bu sorun wlan ayarlarında veya wireleess olan modemler paylaşıma açık olmadıgından bağlanamıyorsunuz.....

JuaJua

Üye
OkuLda E65 iLe wLan bağLantısı KurabiLiyorum Fakat evimde kuLLandığım AirtiLes RT-205 ModeL KabLosuz Modem iLe son bi kaç aydır internete giremiyorum.. Şifresini kaLdırıyorum veya WPA - WEP gibi şifreLeme sistemLeriyLe şifreLer deniyorum ama E65 wLan bağLantısı kuruLamıyor veya WPA doğruLaması yapıLamıyor gibi nedenLerLe WLAN bağLanıtısı kuramıyor...

YardımLarınız için şimdiden TeşekkürLer...

hidr0ksit

Üye
aynı sorunu bende yaşamaktayım :(

bekirgul

Üye
evet aynı sorun bendede var

ulurock

Üye
selam arkadaşlar bu sorun butun e 65 lerde var kendi evimde bile baglanamıyorum bunun bi cozum yolu olmalı bn bulamadım ama hala ugrasıyorum.sizlerden bulan varmı acaba

JuaJua

Üye
ArkadaşLar Evdeki Modeme Hard Reset attım ve biLgiLeri tekrar doLdurdum.. Şu an sorunsuz bi şekiLde WLan bağLantısını KuLLanıyorum...

Godfather

Godfather

Üye
Telefona format atsan düzelirmiki :)

berfo3441

Üye
arkadaslar wlan modeminizin CD si varsa bilgisayara kurun ve cihazınızı kaydedin sorunsuz bağlanacaksınız eminim.fazla uğraşmadan halledilecek bi çözüm bence ben öyle yaptım oldu tavsiyem bu.:oke:

nemo9

nemo9

Üye
olmuyor millet bu kesin sonuç değil.gittiğimiz her yerde yapılacak işlem değil bu.

akilli 58

akilli 58

Üye
bn wlan dan bağlanıyorum fakat dil sorunu var bndede yazılar birbirine giriyor nasıl halledilebilir bu sorun blen varmı acaba...

Takipçi Satın Al

Üst Alt