nokia e65 versiyon 4.0633.74.00 sertifika sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isooo10

Üye
    Konu Sahibi
nokia e65 versiyon 4.0633.74.00 sertifika sorunu
arkadaşlar telefonuma versiyo güncellemesi yaptım şimdi sertifikalandırma yapamıyorum sitedeki bütün sertifika programlarını denedim aynı sorunu yaşayan varmı başka modellerlede olabilir lütfen yardım edin

ua_anil

ua_anil

Üye
Ben de aynı sorunu yaşıyorum bulamadım bir çözümünü :(

muratsnk

muratsnk

Üye
evet bendede aynı sorun var opera mini yi yükleyemiyorum bir tek o lazım banada kendi tarayıcısı iğrenç ötesi yavaş..bu versiyona opera mini yükleyen varsa lütfen yazsın ..

bebegim7777

bebegim7777

Üye
kardesim E65 te once ayarlardan,guvenlik,sertifika yonetimine gir ve seceneklerden tumunu isaretle sec ve C tusuna bas birak sil secilenlerden bazilari silinmeyecektir ama silinmeyenler versyon sertifikalari oldugu icin onlar kalsin onemli degil,daha sonra yuklemek istedigin programa tıkla uzun sure bekleme yapar ve suresi dolmus sertifika diye hata verirse,saat tarih ayarlarindan yili 2009 dan 2008 yap tekrar dene yine ayni hatayi verirse 2007 yap ama 2006 da yapsan sonucuna ulasacaksin :oke: baska sorunlar olursa her zaman yardimci olurum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
opda sitesinden sertifika alacaksınız...

OLymPoS

Aynı sorun bende de var bu site olsun pek çok yerli yabancı siteleri olsun her yere baktım ama bulamadım (yardım :()

ethemyigit

Üye
maalesef arkadslar aynı hatayı bende yaptım yabancı forumlarada bakıyorum son versıyonun hackı hala cıkmadı bızım gıbı versıyon guncelleme hevesınde olan balıklara duyurulur operayıda gogle tarattırıp operanın kendısı sıtesınden tel marka ve modelı secıp ındır o zaman yukluyor en azından benımkı yukledı :)

raga_oktay1980

Üye
Güncelleme yapasan ne oluyor sanki değişen hiçbir şey yok şimdi bende yükleme yapamıyorum e 65 me

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
Benim imzadaki yöntemle telefonunuzu hackleyebilirsiniz arkadaşlar sertifika hatası felan kalmaz ;)

ramazan tunç

Üye
ya arkadaşlar ne dediyseniz yaptım olmu yo başka çaresi yokmu.

ibo5445

Üye
*#7370# yap format at daha sonra yeni yazılım yükle nokıanın sitesine gir yazaılım güncelle aynı sorun bendede vardı bunları yaptım hersey sorunsuz yükleniyor

wolkan123456789

Üye
saol dendim oldu..

ada45

ada45

Üye
tesekkur ederım gercekten çok yardımcı oldun sagol..))

ChatiN70

Üye
Ne güzel bi ben yapamadım. E72 Neden aldımki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt