viransehirli
Üye
Nokia E65 e multimedya menüsü yükleme
Arkadaşlar size E65e multimedya menüsü(n73 ve n80 deki gibi) yüklemeyi anlatıyorum...
1.Öncelikle telefonunuzun ha*kli olması gerekiyor ve sistem klasörlerine erişim açık olmalı
2.Linkteki dosyaları indirin
3.ROMPatcher'i yükleyin (önceden varsa tekrar yüklemenize gerek yok)
4.X-plore'yi yükleyin (önceden varsa tekrar yüklemenize gerek yok)
5.X-plore ile hafıza kartınızın ana dizinine patches diye bir klasör oluşturun (E:\patches)
6.C2ZMaker.sisx ve Pips.sis dosyalarını yükleyin
7.Menüden C2zmakeri açın ve ilk seçeneği seçin hafıza kartının ana dizininde c2z.rmp diye bir dosya oluşacak bu dosyayı patches klasörüne taşıyın
8.Multimedya klasörünün içindeki private,resource,sys klasörlerini x-ploreyi kullanarak işaretleyin ve c diskine çıkarın
9.Menüden ROMPatcherı açın ve içindeki c2z yi önce aply sonra add to auto diyerek çıkın
10.telefonuzu yeniden başlatın
11.Tuşum tuşuna basın... her şeyi düzgün yaptıysanız multimedya menüsü açılacaktır...
...teşekkür et butonuna basmayı unutmayın...
hatırlatma:X-ploreyi eklemedim kendi sitesinden yada forumdan indirin
1.Öncelikle telefonunuzun ha*kli olması gerekiyor ve sistem klasörlerine erişim açık olmalı
2.Linkteki dosyaları indirin
3.ROMPatcher'i yükleyin (önceden varsa tekrar yüklemenize gerek yok)
4.X-plore'yi yükleyin (önceden varsa tekrar yüklemenize gerek yok)
5.X-plore ile hafıza kartınızın ana dizinine patches diye bir klasör oluşturun (E:\patches)
6.C2ZMaker.sisx ve Pips.sis dosyalarını yükleyin
7.Menüden C2zmakeri açın ve ilk seçeneği seçin hafıza kartının ana dizininde c2z.rmp diye bir dosya oluşacak bu dosyayı patches klasörüne taşıyın
8.Multimedya klasörünün içindeki private,resource,sys klasörlerini x-ploreyi kullanarak işaretleyin ve c diskine çıkarın
9.Menüden ROMPatcherı açın ve içindeki c2z yi önce aply sonra add to auto diyerek çıkın
10.telefonuzu yeniden başlatın
11.Tuşum tuşuna basın... her şeyi düzgün yaptıysanız multimedya menüsü açılacaktır...
...teşekkür et butonuna basmayı unutmayın...
hatırlatma:X-ploreyi eklemedim kendi sitesinden yada forumdan indirin