Nokıa E63 Tavsiye Eder Misiniz...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa E63 Tavsiye Eder Misiniz...?
Arkadaşlar uzunca bir süredir telefonları inceliyorum artık eski telefonumdan cok sıkıldım ve bu hafta içinde artık yei bir telefon almayı planlıyorum E63 görünüş bakımından yeterli fiyatıda uygun sizce özellik bakımından yeterli mi ve kullanan arkadaşlar yorumlarınız cok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden :tşk:

mstf_l

mstf_l

Üye
bu fiyata daha iyi bir telefon olarak lg optimus me var ama klavyeli olarak e63 cok guzel bir telefon yinede bende var 2.5 ay once aldım en buyuk artıları
+klavyesi
+sarj suresi(gercekten cok iyi normal kullanımda 5 gun gider ayrıca 8 9 saat internete de cok rahat yetiyor

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeş lg optımus me'yide bi araştırıyım. bide kamerasından memnunmusun 2mpx düşük mü ?

mstf_l

mstf_l

Üye
kamerası iyi sayılmaz oyle bi yere giderken fotograflarımı bunla cekerim diyecek kadar guvenilmez sadece bunu kacırmayayım denebilecek anlar icin ama optimus me ninki de iyi sayılmaz o da 3.2 yani alacagın bu iki telefonunda kamera acısından isini gorecegini sanmam

----------Eklendi @ 14:13:38 ---------- Yazıldı @ 14:06:40 ----------

ha bu arada kendim denemedim ama optimus me de skyfire yukleyerek internetteki videoları izleyebilirsin facebook ta falan cok takılan biriysen
Optimus me nin e63 e gore artıları
entegre gps alıcısı
3.2 mp kamerası(ama flas yok e63 te var)
Android isletim sistemi(600 mhz yele android ne kadar ise yarar bilemem kullananların alt segment androidleri begenmedigine dair yorumlar okudum)

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeşim :):tşk:

----------Eklendi @ 15:36:35 ---------- Yazıldı @ 15:31:58 ----------

bu arada bildiğim kadarıyla skyfirenin symbian için olan sürümleride mevcut
:D

mstf_l

mstf_l

Üye
skyfire artık symbian dan destegini cekti artık calısmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...