Nokia E63 Ses Ayarı ??

Sponsorlu Bağlantılar

burock22

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 Ses Ayarı ??
Arkadaşlar belki çok cahilce bir sorudur , ki bence öyle ama , Nokia e63 ' de, Müzikçalardaki en az ses bile fazla geldiği durumlarda , bu sesi azaltmanın yöntemi nedir? Yani ses seviyesini azaltmak istiyorum şarkı dinlerken ve diğer uygulamalarda da. Sesi kısmam gerekli yani. Genel olarak veya müzikçalardan gelen sesin seviyesini. en alt seviye bile bana fazla gelebiliyor.. nasıl yapılacağı hakkında yardım gerekiyor? şimdiden teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
joystickin üst ve alt tuşlarını kullanacaksın üst yükseltir alt düşürür sesi..

burock22

Üye
    Konu Sahibi
Hocam işte onu kullanıyorum , ondaki en alt ses bile fazla ise ne yapılır diyorum. Daha da kısmak için.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yapacak birşey yok..

M3RTi

M3RTi

Üye
Müzikçalarda iken seçenekler diyip ekolayzıra girip ordaki ayarları düşürün ses daha az gelir

ROZAFI

Üye
bende sesi artırmaya calisiyorum bu nasıl istir ses cıkmıyorkı fazla n 72 telefonumun sesi daha fazlaydı birde en uyuz olduğum seyi resim çektikten sonra duzenleme yapılmıyor çekerken ayar yapan çok saçma kaç aydır resim duzenleme programı aradım desteklemiyor diyor deli oldum telefondaki en onemli özelliktir oysa lazım olan

beluga48

beluga48

Üye
bende anlamadım bende e63 kullanıyorum ama nasıl bi sesse artık öle rahatsız edecek fazla bi seside yok zaten dostum.ki yapabşleceğin en son şey.müzikçalara girip ekolayzırı en alt seviyeye almak

conan2134

Üye
benimde sesi hiç çıkmıyor.yaklaşık olarak bi 5-6 karışık benden uzak oldugu zaman hiç duyamıyorum sesi yardım lütfen.

Takipçi Satın Al

Üst Alt