Nokia e63 oyun oynanıyormu ?

Sponsorlu Bağlantılar

lord831

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e63 oyun oynanıyormu ?
Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ve e63 baya bir yabancısıyım bu telefon oyun oynatıyormu ? oynatıyorsa siteden link alabilirmiyim birde e63 üçün kodu nerdir hani sysmit 60 3rd midir bu konuda yardımcı olurmusunuz .

lord831

Üye
    Konu Sahibi
dostum yanlız indir dedğimde telefondan desteklemiyor yazıyor mesela hugo denedim olmadı nedne olabilir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
başka bir oyun indir kardeş telefonun symbian versiyonu symbian s60 3rd os 9.3..

osahim

Üye
Bir de oyunu indiriyorum yüklüyorum çalıştırıyorum ama e 63 un ekranı geniş oyunlarınkisi dar yani biraz ekran sorunu var anladığım kadarıyla.... bu durumu nasıl düzeltebiliriz yada bu durum düzelebiliyor mu ? yada geniş ekranlar için bir oyun linki var mı ? şimdide teşekkür ederim.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Sanırım yok

cemaracı

Üye
var kardeşim bak şimdi öncelikle oyun indirceksen ekrann çözünürlügü oyunun 320x 240 olcak genelde symbian os 9.1 ler 240 x 320 tam tersi yani sana uygun olanı 320x 240 böle ara böle indir

mahmutli_35

mahmutli_35

Üye
kardeşim sadece linkleri koyma resimli ayarla ok :) sevinirim

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Zedge.com bu sitede işine yarayabilir bi bak derim)

delimaniak18

Üye
Kardeş Oyun İstiyorsan Sybian 9.2 yebak çünkü E63 Symbian9.2 ye bağlı

Punhiser

Üye
s.a arkadaşlar ben bişy sormak istyrm e63'E Tema atıyrm fakay yüklernrken sertifika filan diyo onu nasl yprm ?

mbk2424

Üye
bnde e63 var oyunlari indiriyorum rar olarak gelior onlarida cikariorum setup flan yok tele nsl atcamki onlari oynayabileyim??

m4m11180

Üye
Ayarlar/uygulamalar/uygulama yöneticisi/Yazılım Yükleme Tümü ;)

moriyegaga

moriyegaga

Üye
saol kardeş

emin..1

Üye
oyunları telefonun hangi dosyasına atcam yardım edermisiniz ?

celatx

celatx

Üye
mobile9 işine yarayacağından eminim :oke: nokia pc suite ve ya ovi suite ile yükle

54mehmetalp

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım kaç gündür arıyorum ama bulamadım sadece link verirseniz çok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar lütfen biriniz link verin kafayı yiyeceğim kaç gündür bir tane oyun bulamadım

--------------- Ekleme ---------------

yha lütfen birileri direk link atsın kaç gündür uğraşıyorum bir türlü bulamadım ?????

Üst Alt