nokia e63 mü,blackberry curve 8520 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
nokia e63 mü,blackberry curve 8520 mi?
merhaba arkadaşlar.

Şu anda nokia e63 kullanıcısıyım ve telefonumun son sırına kadar btn öellklerni kullanyrm(sms,arama,mail(-7 mail i aktf olark kullanyrm-),office uygulamaları,oyun,msn,harita....vs.vs.)fakat bir operatörün kampanyası var blackberry satıyor fiyatı sizce uygun mudur,beklentilerimi karşılar mı?veya hangisi daha kullanışlıdır nokia dan bi artısı var mıdır bu cihazın?

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
?

Bi bana yardm edlmemş :s

hoss

hoss

Üye
blacberry 8520 hem kullanışlı hemde karizma bir telefon tavsiye ederim

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
ben görünümünden çok özellik bakmaktayım..e63 ün bana sunduğu yukarıdaki özellikleri blackberry sunar mı?
Artıları ve eksileri nelerdir bilgilendirir misiniz?

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
hoss ilgine teşekkür ederim gerçekten baya yardımcı oldu peki

1-bis nedir?ne işime yarayacak?
2-e63 de aldığım internet verimini onda alamayacak mıyım?

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
black berry 8520 tavsiye ederim.e63den alcağın verimin yakınını alırsın ancak nokiadan sağlam çıkar ;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bende 8520 curve var. Cihazimdan internet hizi haricinde her yonuyle memnunum. Eger internette gezmeyi dusunuyorsan ki girersin heralde, bu telefonun interneti cok yavas ozellikle merkezi bir yerde oturmuyorsan. Eger butcen el veriyorsa 9300 curve 3g almani oneririm.

Bir de bis olayi var. Bu telefon bisini actirirsan guzel. Eger ben ayda 45 lira veya faturaliysan ayda 30 lira veremem diyorsan bence blackberrye hic bulasma.

Ve daha once blackberry kullandin mi bilmiyorum ama kulaktan dolma bilgiler inanip asla ve asla appstorela app worldu karsilastirmaya kalkma.

Kisaca bu telefonda;
Mesaj yazmak cok kolay.
Push e mail teknolojisi cok guzel(bu teknoloji yalnizca emailleri degil twitter facebook gibi notification gelen uygulamalari da kapsiyor)
Telefonun ses kalitesi oldukca guzel.
Office uygulamalari gayet kullanisli(acikcasi ben butun office uygulamalarini kullaniyorum.)
App world appstore gibi olmasa da(ki olamaz) oviden bin kat daha iyidir.
Telefon gayet hizli.
Beyaz modeli cok guzel.
Blackberry protect uygulamasi cok guzel.
Ve bbm whatsappla karsilastirilamayacak kadar daha guzel.
Telefonun cogu ozelligini kullanmak icin(bbm, facebook, appworld, blackberry protect, e mail) bis actirman gerekmekte. Bis ucreti yukarida yazdigim gibi faturali 30 lira(12 ay taahhutlu), kontorlu hatta 45 lira(her hafta 11.25 olmak uzere 4 haftada aliniyor.)
Yazdigim ucretler turkcell icin gecerli diger operatorlerin fiyatlarini bilmiyorum.

Son olarak eger butcem musait ben hem telefonu alip hem de her ay bu bis ucretini oderim diyorsan blackberry curve al.Hatta alabilirsen curve 3g al, internet hizlari arasinda daglar kadar fark var.
Ayni zamanda bu kadar parayi odeyebiliyorsan iphone'u da dusunmeni oneririm.

Ama ben her ay bu kadar para odemem diyorsan kesinlikle e72 al.

Umarim yardimim dokunmustur. Iyi gunlerde kullanman dilegiyle.

yazı alıntıdir

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
bis beni aşar netin yavas olması ck byk dezavantaj cnkü iş takibini internet üzerinden yapmaktayım...9300 biraz pahalı geldi bana sanırım nokia serilerini kullanmaya devam edeceğiz hala

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
aklıma bşey daha takıldı bana bis üyeliğin olmadan internete giremezsin dediler telefonmdaki browser bis le mi çalışıyor net paketmle mi? :s

by_boomerang

by_boomerang

Üye
    Konu Sahibi
?

Helpppp

sseerrccaann112

Üye
e63 şaşma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...