Nokia E63 Format

ulss_-

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 Format
Nokia E63 telefonun ayarlarını sıfırlamak istiyorum herşeyini komple. Telefonun kendi fabrika ayarlarına geri dön ü denedim bazı şeyler hafızada kalıyor silinmiyor. Herşeyini silerek tam bir format yada sıfırlama mümkün mü?

Tepkiler: anakonda57 ve bur95

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Telefon kapalı iken yıldız üç arama tuşuna (*+3+yeşil tuş) basarak telefonu aç, 3 tuşu da bırakma belli zaman sonra telefonun formatlanacaktır. Yada *#7370# türkayarak da format işlemini yapabilirsin. Dikkat: telefonunuzun herşeyi silineceğinden rehberinizi yedekleyin.

ulss_-

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. (Telefonu Turkcell Kampanyasından Aldım. Belirttiğiniz işlemleri uygulayınca telefon Turkcellin sıfır hiç kullanılmamış herşeyiyle fabrika ayarlarına geri dönecektir Değil Mi?)

Ozan

Admin
Teşekkürler. (Telefonu Turkcell Kampanyasından Aldım. Belirttiğiniz işlemleri uygulayınca telefon Turkcellin sıfır hiç kullanılmamış herşeyiyle fabrika ayarlarına geri dönecektir Değil Mi?)
Aynen

ulss_-

Üye
    Konu Sahibi

Sim karta kayıtlı rehber listem de silinir mi?

Nadir

Emekli Yönetici
hayır kardeş silinmez..sadece telefonun içeriği gider..

ulss_-

Üye
    Konu Sahibi
Anladım, teşekkürler...

akacin18

Üye
Arkadaslar gecen e63 yazılım yukseltım dedım yukselttımde ancak daha sonra mesaj yazarken kasmaya basadı burada yaptıgınız tum formatları denedim ama bir değişiklik yok tekrar yazıl guncelledım geene aynı yardımcı olursanız sevinirim...

gocadayi

Üye
telefon açıkkken formatta şifre sordu - bende (*+3+yeşil tuş) basarak açtım her şey düzeldi - yanlız 32 adet radyo frekansı uçup gidiyor ona kızıyorum - yazılımlar kolay kuruluyor.

Ya Telefonuma bişiler oldu mesajlara rehbere falan gıremıyorum sımdı aklıma gelenler bunlar neyapmam gerekıyor garantıye mı verıyım

--------------- Ekleme ---------------

ya simdi bana bı yardım et telefon 1 aylık felan daha sımdı kapalı ıken format atcam sonra duzelır mı

--------------- Ekleme ---------------

ya ben sımdı format atsam telefona kapalı ıken hersey duzelır mı ya mesjlara felan gırmıyor

LAZOFLU

Emekli Yönetici
format atman bir nevi çözüm olur. Boşuna servise yollama, en büyük ihtimalle yazılımını güncellersin.

LAZOFLU abi bende nokıa e62 var Format Atamıyorum nasıl yapıcam Lütfen Yardım Edin

_PiSkO_

Üye
akacin18 kardeşim mesaj yazarken kasması temadan dolayı oluyordur telefonun orjinal temasını kullanırsan problemin ortadan kalktığını görürsün ( Aynı problemi bende yaşadım )

ya e63 telefon var elimde program yuklemeye calısnca kuruluyo ekranında sona kada yaklasıyor belli bi yerde donup kalıyo cözümü nedir acaba yardım edersenız sevinim..

lockedme

Üye
ya arkadaslar e63 var.. tema sertfıka hatası yuzunden bı forumda arkadasın dedıgı (bazı sertıfıkaları sılme vs) yaptım.. ama sımdı ebuddy gıbı java uygulamaları yukleyemıyorum.. bu sılınen sertıfıkaları nasıl yerıne koycaz?yazılım guncelleme sorunu halledermı yada hangı tur formatı onerırsınız???acıl cvp

tel servise yollaman gerekebilir olagandışı programsal degil sanırım telde komple bi kasıntı varsa sorun vardır işlemci ve ramle ilgili...nokia ovi magzasında blr uygulama vadı sanırım işlemcinin anlık performansını takip edip hangi programin nekadar işlemci rem yedigini gosteren onu kurup bibak bakalım...

asencer

Üye
arkadaşlar, e63 kullanıyorum telefon hafızasında bır resım var ancak format atmama ragmen gıtmıyor.. resım benım çektıgım bır resım.. erısım engellendı yazıyor sılmeye calıstıgımda. tasınamıyorda.. kopyalanabılıyor.. resım ozel bır resım oldugu ıcın sılmem gerekıyor..

Sıfırlamak istiyorum ama kararsız kaldım.Bişey olmaz umarım telefona burda ki arkadaşlara olduğu gibi...

gzysm

Üye

bu işlemi yaptıgımda kılıt kodu soruyor yardım edermısınız