Nokia e63 alınmalı mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kkmarmaris

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e63 alınmalı mı ?
Arkadaşlar Nokia ;E63 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlarımız varsa yorumlarıyla bana fikir verebilirlermi???? Şimdiden teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
harika bir telefon ama eskidi

ramo_81

Üye
kullanıyorum harika kesinlikle tavsiye ederim

berke15

Üye
bnde kullanıyorum ama grckten eskıdı n71 almanı tavsiye ederiö 5800 da olabilir alabilirsen Iphone4 a l=)

--------------- Ekleme ---------------

e71 n deil :yuru

blooby

Üye
arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce e63 aldım fakat karşı taraf sesimi boğuk aldığını söyüyor sizlerde de böyle bi problem varmıydı şikayeti olan varmı ne yapmalıyım. bunun dışında tlf dan çok memnunum kesinlikle alınmalı.....:)

zss

Üye
Bende yaklaşık 1 hafta önce aldım Nokia E63'ü fakat karşı tarafa sesim boğuk ve az gidiyor.
Bu sorunu yaşayan başka biri varmı?

mimanchi

Üye
e 63 hariha bir telefon alalı daha 1 hafta oldu eskidi diyenlere aldırmadan bu telefonu aldım iyikide aldırmamışım çok güzel bir telefona ama telefonla çekilen fotoğrafların görüntü kalitesi biraz düşük ama benim için kamera ve fotoğraf önemli değildi kamerayı önemsiyenler bunuda akıllarında bulundursun

frkn4488

frkn4488

Üye
Kardeşim e63 ü yenı aldım 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sorunu yok! sadece menüsü biraz eski ve kamerası 2mp gerçi bana yetiyor.. İnternete gelince wireless [Wifi] ve cok hızlı pc kadar hızlı diyebilirim süper birşey telefonu alalı pc yi açmıyorum düşün artık :) sarjıda gayet iyi gidiyor. Tavsiye ederim ;) Unutmadan suan e63 den yazıyorum klavyesı cok rahat!

shadow-kubi

Üye
çok güzel bi telefon kesinlikle al bence

ibo_Star

ibo_Star

Üye
3 Haftadır Nokia C3 Kullanıyorum.
12.000 den fazla Okunan 300 den fazla mesajın Olduğu C3 Konusu Bana Ait.
Nokia C3 için özel Blog bile var.
Program 30 dan fazla Oyun.
20 den fazla soru cevap.
İmzama göz at
C3 fiyat 340-350 TL.
Kilit yok.vodafondan alsanda nakit yada kredi kartla her hattı rahat kullanırsın

xpeace

xpeace

Üye
almanı tavsiye ederim ben 350 tl ye aldım şimdi 380 olmuş bu fiyata özellikleri çok iyi

sakco

Üye
Nokia E 63'ün posta kutusu özelliğini önemsiyorsanız, hayatınızın kabusu olabilecek bir telefon. Posta kutusu kurulumu için belli aralıklar ile güncelleme yapmanız isteniyor. Güncelleme yapmak için Mac dışında bir bilgisayar olması gerekiyor ama nokia.com.tr'den indirilecek Nokia Suite programının çalışması için onun beğeneceği bir bilgisayar bulmanız gerkiyor. Bu durumda tabi, telefondaki bilgilerinizin bir başkasının bilgisyarında senkronize edilmesini de kabul etmeniz gerekiyor. Bunu güvenli bulmuyorsanız, size önerdikleri yöntem bir nokia servisine gitmeniz. Bugün servise gittim ve şu cevabı aldım: "güncellemeyi yapabiliriz ama y ve z harfleri birbirinin yerine geçecek, çünkü şu anda hazırlanan sürüm böyle bir karışıklığa sebebiyet veriyor ve alternatifimiz yok".

Tam 3 haftadır, posta kutusu kurulumunu gerçekleştirmek için, defalarca telefonla teknik servisle görüştüm, e.mail yazdım ve teknik servise gittim. Sonunda ulaşabildiğim nokta y ve za harfleri birbirine geçmiş bir kılavyeye razı olmak.

Üstelik starken hiç bir şekilde bu konuda bir bilgi verilmiyor. Yani kimse bu telefonun güncellemeye ihtiyacı var, bunu da kendisi yapamıyor demiyor. Teknik servisi aradığınızda ise artık telefonunuz eski teknoloji cevabı ile karşılaşıyorsunuz.

Bu durumda E63'ü öneremiyorum. Ama asıl olarak bu süreçte teknik servislerin tutumunu görünce özellikle de İstiklal caddesindeki teknik servisin, Nokia'yı önermiyorum. Ya da en azından şunların yapılmasını öneririm:
1. Telefonun güncelleme ihtiyacı olup olmadığının sorulması
2. GÜncelleme gerekiyorsa bunu telefonun yapıp yapamadığının sorulması
3. Eğer telefon yapmıyor ise nasıl bir bilgisayar gerektiğinin sorulması
4. Posta kutusu kurulumu, şifre değişikliği ve düzenli kullanımı için güncelleme gerekip gerekmediğinin sorulması
5. Teknik servise yolunuzu düşmemesi için dua edilmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...