Nokia E6 mesaj sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pLus_359

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 mesaj sorunu..
İyi günler herkese..

Telefonumla ilgili yardıma ihtiyacım var.
Mesajlaşırken mesajı yazıyorum ve yolluyorum ardından bir bakıyorum daha önceki mesajları sonuna eklemiş nasıl bir çözüm önerisinde bulunabilirsiniz bana ?

theseusx

theseusx

Üye
ilk defa duydum böyle bir sorun telefonu açıp kapatınca tekrar tekrar oluyor mu ? Soft format dene istersen

pLus_359

Üye
    Konu Sahibi
formatı falan denedim sonuç aynı bu arada söyleyim oturumlardan mesaj atarken bunu yapıyor sadece..

Cane®

Cane®

Üye
bende herhangi bi sıkıntı yok mesajlarda. sende istersen bi flash atmayı dene kardes

pLus_359

Üye
    Konu Sahibi
belleye geçtiğime pişman oldum hala çözüm bulamadım.. :bilmm

kidalabama

Üye
ben de pişmanım symbian çok kötü bir sistem galiba. hiç bir program üretilmiyor onun üzerine. ben de de nokia e6 var. mesaj diye bir grup oluşturdum. 191 kişilik. mesajlar giderken bir yerde takılıp kalıyor. insanı çileden çıkarıyor. telefonde usbden gelen isteklere yanıt vermiyor. senin sorununa gelince
1. mesajlara gir.
2. sağ alt köşede üç yatay çizgili simgeye dokun.
3. çıkan menüden ayarlara dokun.
4. çıkan menüden diğere dokun.
5. çıkan menüde mesajlr. grup olrk. göster burdaki kısmı evet yerine hayır yap.

aklıma gelen başka sorunlarını da yazayım.
telefonun şarjı bitince veya sim kart değiştirince. olanlar oluyor. tarihi otomatik güncelleyi açık yaptığım halde kendiliğinden kapanıyor.
ayrıca telefon dışarıdan arandığı zaman bazen tuşlar kilitli oluyor. açmak için ekranda birşey yazmıyor. once yandaki butonu kaydırıp kilidi kaldırman lazım. aslında telefon arandığı zaman tuş kilidi otomatik kalkması lazım ama kalkmıyor. bazen o kadar sinirlendiriyorki bu telefon beni alıp yere vurasım geliyor. nokiayaya mesaj problemimi mesaj olarak attım. nokia pc suite icerisinden ama ne arayan var ne soran.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
ben de pişmanım symbian çok kötü bir sistem galiba. hiç bir program üretilmiyor onun üzerine. ben de de nokia e6 var. mesaj diye bir grup oluşturdum. 191 kişilik. mesajlar giderken bir yerde takılıp kalıyor. insanı çileden çıkarıyor. telefonde usbden gelen isteklere yanıt vermiyor. senin sorununa gelince
1. mesajlara gir.
2. sağ alt köşede üç yatay çizgili simgeye dokun.
3. çıkan menüden ayarlara dokun.
4. çıkan menüden diğere dokun.
5. çıkan menüde mesajlr. grup olrk. göster burdaki kısmı evet yerine hayır yap.

aklıma gelen başka sorunlarını da yazayım.
telefonun şarjı bitince veya sim kart değiştirince. olanlar oluyor. tarihi otomatik güncelleyi açık yaptığım halde kendiliğinden kapanıyor.
ayrıca telefon dışarıdan arandığı zaman bazen tuşlar kilitli oluyor. açmak için ekranda birşey yazmıyor. once yandaki butonu kaydırıp kilidi kaldırman lazım. aslında telefon arandığı zaman tuş kilidi otomatik kalkması lazım ama kalkmıyor. bazen o kadar sinirlendiriyorki bu telefon beni alıp yere vurasım geliyor. nokiayaya mesaj problemimi mesaj olarak attım. nokia pc suite icerisinden ama ne arayan var ne soran.

Bir E6 kullanicisi olarak bahsettiginiz problemlerin farkli cesitlerini yasiyordum ve flas attim. Su an gayet stabil (symbian olarak olmasi gerektigi kadar stabil :hmmm.) Forumda anlatimi bulunan Phoenix ve NaviFirm ile flash atmayi denediniz mi? Eminim ki bircok probleminiz kalkacak ve E6 nizi daha cok seveceksiniz. Gercekten guzel bir telefondur E6.:oke:

canreyiz48

Üye
aynı sorun bendede vardı yapman gereken iş şu ilk telefonun bilgilerini yedekle sonra menüden ayarlara gir telefon sekmesine tıkla ordan telefon yönetimine tıkla ordan orjinal telefon ayarları ve veri sil ve geri yükleye tıklıcaksın kod sorar 1234 tuşla ve sorunsuz kullanmaya devam et

ifö

Üye
bende çektiğim fotolar 2 gün içinde siliniyor bilen vermı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt