Yardım Nokia E6 için gerekli Uygulamalar Nelerdir

Sponsorlu Bağlantılar

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 için gerekli Uygulamalar Nelerdir
Nokia E6 için program arıyorum. Sistemim Symbian Belle. Müzik çaları kullanışlı değil galerisi ve video çaları hiç kullanışlı değil. nokia e6 Symbian Belle tamamlayacak programlar paylaşabilir misiniz? Ovi markette işe yarayacak herşey paralı yardım edebilir misiniz..

• Beğen
Tepkiler: emiryesildemir

emiryesildemir

emiryesildemir

Üye
öncelikle E6 sorunlu bir cihaz yani birazcık zorlamaya gelmiyo hemen resetliyo bunu yüksek kalite video izlerken farketmiş olmalısın o yüzden
1-UC player versiyon 3 ve üstünü kullan sitede var
2-Orjinal müzik oynatıcısı da sıkıntı olabiliyo o yüzden Folder player
3-E bu zamanda youtubedan video müzik indirmek şart ben km youtube downloader ı öneririm hem müzik hem video olarak indiriyo çünkü.
4-twiter kullanıyosan Tweetian
5-belle için instagram olmadığından dolayı Molome fakat ben E6 tam uyumlu molome bulamadım henüz aranıyorum
6-telefonun galerisinden fotoğraflara yeterince yaklaşamıyosun vs o yüzden Photo browser öneririm galaxi nin galerisi gibi hoş

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel anlatmışsın tşk peki önerdiğin programları hepsini bir paket olarak paylaşır mısın ve linki koyarsan faydan dokunur haberim olur

emiryesildemir

emiryesildemir

Üye
Aslında hepsi forumlarda var ama küçük bir paket yaptım içinde km youtube downloader yok

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
    Konu Sahibi
bu siteden nasıl indiriliyor indiremedim turbobit tarzı bir link verseniz yada mediafire falan daha güzel olurduKardeş bana yardımcı olur musun nokia e6 symbian belle nin flash dosyasını bulamadım forum da. son sürüm varsa link koyabilir misin

Üst Alt