Nokia e6 belle'den anna'ya geri dönerken pert oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ComingHome

ComingHome

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e6 belle'den anna'ya geri dönerken pert oldu
internetten burası da dahil türlü siteden baktım ettim, navifirm ve phoenix'i yükledim. E6-00 (RM-609) 25.7 indirdim navifirmden. sonra phoenix zaten önce bir açılmadı başta hata verdi. ona da baktım XP olarak ayarladım neyse açıldı bu. dosyaları oraya buraya attık dendiği gibi, güzel güzel yüklerken bir hata orada usb bilmem ne birşeyler, bitti olay. telefon öldü arkadaşlar sinirden başım dönüyor. dead flash falan denmiş de e6'ya olmuyormuş. belle'den kurtulucam diye pert ettim telefonu. ne yapmam gerek?

ComingHome

ComingHome

Üye
    Konu Sahibi
kardeş, ben şimdi phoenix ile dead flash yaparak bu işi halledebilir miyim? 2012 ve 2011 ile denedim olmadı şimdi phoenix 2010 ile deneyeceğim. navifirm'den de scandinavia 21.14 ve 22.14 indiriyorum biri olmadı diğeriyle deneyeceğim. navifirm de 1.7 sürümü.
Ccleaner'la kayıt defteri hatalarını da tarattım, phoenix kaldır yükle yapınca sıkıntı olmasın diye.
benzer konuları okuyorum zaten, kabasını aldım arada ufak sorunlar var sanki, tekrar tekrar deniyorum.
yalnız bırakmayın kardeşler şu telefonu tamire bırakmayayım istiyorum yardım edin gözünü seveyim sinir krizi geçirdim dünden beri.
navifirmden insin yazıcam yine.

ANIL

ANIL

Admin
Konuda verilen scandinav sürümünü phoenix 2010 ile flash at üstüne anna at.

ComingHome

ComingHome

Üye
    Konu Sahibi
scandinav sürümünü yüklerken bile sonda hata veriyor telefon ölü durumda ve kaç tane farklı farklı denedim yine aynı. 22.14, 21.14, scandinavia.. denilenleri yapıyorum. başka bilgisayarla bile denedim yine aynı.

ne yapayım buna ben?

hangisini yüklemeye çalışsam herşey güzel gidiyor ama sonunda

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

bu hatayı alıyorum. yüklerken options'tan kırmızı dosyaları silsem de aynı. phoenix'in 2012 2011 2010 sürümlerinde de aynı. telefonu alalı 7 ay oldu daha.

great14

great14

Üye
Arkadaşım senin bilgisayarında sorun var heralde bu dediğin hataları ilk defa duyuyorum öncelikle sen bir sakin ol. Ben de önceden birçok kere öldürdüm telefonu dead flash yapıcaksın forumu tararsan bulursun nasıl atılacağını ama bence sen ilk önce bilgisayarını bi formatla windows 7 yükleyebilirsen yükle çünkü ben de XP'de iken pheonix i açamamıştım hata veriyordu Windows 7 ye geçince sorunsuz işlemlerimi yapabiliyordum istersen bilgisayarını bi formatla daha sonra dead flash işlemlerini uygula telefonunu kurtar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt