Nokia E6 Belle İşcep Uygulaması Bulamıyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.Uzun

M.Uzun

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 Belle İşcep Uygulaması Bulamıyorum?
Arkadaşlar cep anahtar uygulaması indirebildi iş cep uygulamasını kabul etmiyor telefonum belle güncellemesinden olsa gerek ama uyumlu hale getirebilecek kardeşim var mı ?

theseusx

theseusx

Üye
belle ile alakası yok hocam nokia mağazada işcep E6 için desteklenmiyor diyor. Ben de yüklemeye çalıştım dediğin gibi sadece cep anahtar yükleniyor. Ama nokia mağazaya gir üye ol ya da üyeysen telefonun çeşidini başka bir model yap yani e6 yapma o zaman yükleme dosyasını indirebilirsin. Fakat ekran boyutları uygun olmayabilir benden söylemesi çünkü .jar uzantılı.

M.Uzun

M.Uzun

Üye
    Konu Sahibi
çok kötü oldu bu ya c3 de bile vardı işcep artık bekliycez yapıcak birşey yok teşekkür ederim hocam

theseusx

theseusx

Üye
Evet kötü oldu ben de kullanıyordum ama n8 için olanı indirdim bu sefer ekranlar uymadı. Rica ederim.

M.Uzun

M.Uzun

Üye
    Konu Sahibi
hala e6 için işcep uygulaması yokmu ya deli olucam hergün internetten giriş yapmaktan :(

theseusx

theseusx

Üye
Arkadaşlar bugünden itibaren işcep e6 ya uyumlu hale getirildi bana iş bankası mesaj gönderdi indirme linkini. İş bankasının sayfasına girip oradan indirebilirsiniz.

M.Uzun

M.Uzun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugünden itibaren işcep e6 ya uyumlu hale getirildi bana iş bankası mesaj gönderdi indirme linkini. İş bankasının sayfasına girip oradan indirebilirsiniz.

haber için teşekkürler kardeşim hemen yüklüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt