karaofke Üye teşekkür ederim böyle bir konu için ama uzun zamandır hiç oyun eklenmedi deneyen arkadaşlar varsa ekleseler sevinirim
teşekkür ederim böyle bir konu için ama uzun zamandır hiç oyun eklenmedi deneyen arkadaşlar varsa ekleseler sevinirim
YkPkY Üye Konu Sahibi E6 kullanan arkadaşlara duyrulur,ellerinde oyun varsa eklesinler artık symbiana oyun üretilmiyor ama N8 uyumlu oyunları deneneyebilirsin.
E6 kullanan arkadaşlara duyrulur,ellerinde oyun varsa eklesinler artık symbiana oyun üretilmiyor ama N8 uyumlu oyunları deneneyebilirsin.
kemal_527 Üye Yeni e6 aldım bu konuyu görünce çok memnun kaldım. emeği geçen herkese teşekkürler. Benim telefonda oyunu yüklerken sertifika hatası veriyor. bunu çözmenin bir yolu yok mu acaba bilen var mı.
Yeni e6 aldım bu konuyu görünce çok memnun kaldım. emeği geçen herkese teşekkürler. Benim telefonda oyunu yüklerken sertifika hatası veriyor. bunu çözmenin bir yolu yok mu acaba bilen var mı.
kemal_527 Üye Ataride Oynadığınız Kaset Oyunlarını Cepte Oynamak İster misiniz?(1200 in 1) by Salih Baba Eski atari oyunları da tam ekran oynanmakta. Ben keyifle oynuyorum. Vnes programında görüntü ayarlarından tam ekran yapabilirsiniz. iyi eğlenceler.
Ataride Oynadığınız Kaset Oyunlarını Cepte Oynamak İster misiniz?(1200 in 1) by Salih Baba Eski atari oyunları da tam ekran oynanmakta. Ben keyifle oynuyorum. Vnes programında görüntü ayarlarından tam ekran yapabilirsiniz. iyi eğlenceler.
İhtiyar007 Üye kemal_527' Alıntı: Ataride Oynadığınız Kaset Oyunlarını Cepte Oynamak İster misiniz?(1200 in 1) by Salih Baba Eski atari oyunları da tam ekran oynanmakta. Ben keyifle oynuyorum. Vnes programında görüntü ayarlarından tam ekran yapabilirsiniz. iyi eğlenceler. Genişletmek için tıkla ... Link yok ki
kemal_527' Alıntı: Ataride Oynadığınız Kaset Oyunlarını Cepte Oynamak İster misiniz?(1200 in 1) by Salih Baba Eski atari oyunları da tam ekran oynanmakta. Ben keyifle oynuyorum. Vnes programında görüntü ayarlarından tam ekran yapabilirsiniz. iyi eğlenceler. Genişletmek için tıkla ... Link yok ki