Nokia E6-00 Belle için Adobe Flash Player Arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

haydo0606

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6-00 Belle için Adobe Flash Player Arıyorum
Başlıkta da Belirttiğim üzere Telefonumda Online Strateji oyunumu Takip etmek istiyorum ama Flash Player istiyor Var mıdır Belle'ye Göre Adobe Flash Player Googlede Saatlerdir Aratıyorum Bulamadım

joe_cenk

joe_cenk

Üye
symbianda flash desteği yok lite versiyon var

theseusx

theseusx

Üye
hele özellikle e6 ya boşuna uğraşma :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Boşuna yorma kendini üstad. O iş zor.

haydo0606

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için Hepinize Teşekkür Ederim E6 aldıgına pisman olanlar kervanına katılıyorum :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
İlginiz için Hepinize Teşekkür Ederim E6 aldıgına pisman olanlar kervanına katılıyorum :)

Pişman olunacak bir cihaz değil. Flash destekli siteleri tam olarak gösterecek bir internet browseri yok o kadar. Ayrıca oyun telefonu olarak alınmaması gereken bir cihaz. Onun haricinde kullanım süresi ve diğer özellikleri ile güzel. Belle FP1 ile daha da güzelleşeceğini düşünüyorum. Belle'ye güncellediğimden beri ayrı bir tat vermeye başladı cihaz. OPERA kurmayı denedin mi?

theseusx

theseusx

Üye

yanlış anlaşılmasın ben de kullanıyorum ama hiç de pişman değilim sadece uygulamalar yoksa kendimi kahretmiyorum ya da var olan uygulamalarla oyunlarla yetinebiliyorum ama cihazımdan çok memnunum nokianın çıkardığı en güzel telefonlardan biri bence.

qwestar

Üye
flashı erden alıcazz?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
symbiana flash yok lite var o da bi derece yeterli. E6 pişman oluncak bir cihaz değil ama telefon almadan önce ihtiyacınızı karşıladığından emin olun.

Vefasız_Alem41

Vefasız_Alem41

Üye
Nokia E6-00 Belle değil anna :) yanlış olmasın :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
e6 da belle güncellemesi aldı.

Üst Alt