Nokia E52'yi modem olarak kullanip laptopu nete baglama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

odyle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E52'yi modem olarak kullanip laptopu nete baglama
Merhaba arkadaslar.
Vodafone aylikcepnet ile sinirsiz net aboneligim var. E52 ile data kablosundan bilgisayara baglandigimda 'pcyi internete bagla' secenegi cikiyor. Eger telefonumu modem olarak kullanabileceksem bir laptop almayi dusunuyorum. Boyle bir imkanim var mi? Varsa baglanti hizim ne olur. Yardimlarinizi bekliyorum.
 


celibar

celibar

Üye
evet internete bağlaya tıkladığında bilgisayarını internete bağlayabilir ve internette gezebilirsin.aylık 8tl'lik paketten yüksek hız bekleme.gezersin fakat yavaş olur.hızlı gezmek istersen 1, 2, 4 gb'lık internet paketlerinden seçmelisin.
 

semihlampir

Üye
ben kullanıyorum 20 kb/sn üzerine çıkmaz sörf yapılırama. e52 pc internete bagla diyorum giriyor direk yalnız e52 usbden şarj oldugu için internetteyken şarj olucak telefonun sürekli oyuzden e52 baglamıyorum pek batarya ömrünü kısaltır...bluetootan bagla leptopu bluetotlu al sorun kalmaz...degilmi,yada wifiden...
 
mustafasen

mustafasen

Üye
ne yaparsan yap şarz sorunu olacaktır.
ayrıca joikispot diye bir progaram var onu yükle telefonun wireless modem olsun ben e 51 le denedim oldu
 
asas07

asas07

Üye
arkadaşlar bn de aldım e52 fakar bi sorun var telefonu pc ye bağladığımda modem olarak görmüyor bağlanıyor diyo fakat bağlanmıyor sebebi ne olabilir acaba ????
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt