Nokia E52 bip sesi olmayan çağrı kayıt yazılımı var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
egitimist

egitimist

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E52 bip sesi olmayan çağrı kayıt yazılımı var mı?
Nokia E 52 telefonum için bip sesi olmayan çağrı kayıt yazılımı arıyorum.

acati

acati

Üye
Alon Software Best Dictaphone var onu kullan. s60v3 E52 de çalışır.

murat3702

murat3702

Üye
Şu ana kadar öyle bir yazılım yok, yada ben bulamadım.

murat3702

murat3702

Üye
Alon Software Best Dictaphone var onu kullan. s60v3 E52 de çalışır.
Eminmisin, E52 var sende herhalde. Denedinmi sonuç nedir yazda kesin olarak emin olup ona göre yükleyelim. Bip sesi varmı yokmu, yada adam gibi kayıt yapıyormu yapmıyormu?

acati

acati

Üye
Eminmisin, E52 var sende herhalde. Denedinmi sonuç nedir yazda kesin olarak emin olup ona göre yükleyelim. Bip sesi varmı yokmu, yada adam gibi kayıt yapıyormu yapmıyormu?

kullanıyorum. Alon Software Best Dictaphone yi.
ayarlarından record pause stop gibi fiilleri kısayol atıyorsun. ayrıca kayda başlarken vey durunca BEEP çalsın çalmasın ayarlayabiliyorsun. AMR, WAV kaydediyor. Kalite ayarı da var...

sitede var: http://www.maxicep.com/s60-3rd-cagr...phoneware-best-dictaphone-v1-01-a-152559.html

murat3702

murat3702

Üye
SmartphoneWare Best CallRecorder 1.04 kullanıyorum. gayet memnunum ve kısayol falan atamaya gerekte yok, ayarlardan aktif hale getiriyorsun telefonu cevaplama tuşuna basmanla birlikte kayıta başlıyor, görüşme bitincede katıtta bitiyor. Sen şuna basayım buna basayım diye uğraşmıyorsun. Yalnız ayarlarda beep sesini kapat aç gibi bir seçenek bulunmuyor. Bulunanlarıda denedim. Telefonum E55, ama hangi yazılımı debediysem beep sesini duyuyorsun maalesef. Bu program hepsinin içinde en kararlı ve düzgün çalışanı, tek olumsuz yan bepp sesi. Oda zaten diğer tüm programlarda olduğu için bunu kullanıyorum şu an. Bakalım bir yama gibi birşeyle çözülene kadar beep'leyip dursun. Diğerleri 3-5 saniyede bir beep'liyor bu 10 sn de. hiç değilse. Kayıt kaliteside mükemmel.
Yani dostum sanmıyorum senin dediğin yazılımda beep sesi kesilmiş olsa buda aynı SmartphoneWare yazılımı olduğuna göre bunda hiç olmaması lazım, zira sırf görüşme kayıdı için bu yazılım.

goliykorol

Üye
dudu yu deneyin e 51 de sorunsuz kayit yapiyor beep sesi yok

murat3702

murat3702

Üye
E52 de ne kullanırsan kullan aynı değişmez. Şu anki çıkan tüm yazılımlarda bip sesi var. Yok diyen yalan söylüyor.

acati

acati

Üye
E52 de ne kullanırsan kullan aynı değişmez. Şu anki çıkan tüm yazılımlarda bip sesi var. Yok diyen yalan söylüyor.

sallıyorsun. Smartphoneware Best Dictaphone kullanmadan sallıyorsun.....

murat3702

murat3702

Üye
best dictaphone çağrı kayıt değil ses kayıt yazılımı, Ayrıca sallayan sallamayan belli oluyor. Alın elinize E52 yada E55 kayıt yazılımlarından dudu mudu ne yüklerseniz yükleyin kesin bip sesini görelim.
Ancak yama ile yada kayıt yazılımlarının yeni versiyonlarında çıkacak bir güncelleme ile vs ile yapılabilir. Şu ana kadar mevcut çıkmış olan hiçbir yazılım bip sesini kesmiyor. N73 vs de kesebilir. Ben E55 ve varyantlarından bahsediyorum.

goliykorol

Üye
best dictaphone çağrı kayıt değil ses kayıt yazılımı, Ayrıca sallayan sallamayan belli oluyor. Alın elinize E52 yada E55 kayıt yazılımlarından dudu mudu ne yüklerseniz yükleyin kesin bip sesini görelim.
Ancak yama ile yada kayıt yazılımlarının yeni versiyonlarında çıkacak bir güncelleme ile vs ile yapılabilir. Şu ana kadar mevcut çıkmış olan hiçbir yazılım bip sesini kesmiyor. N73 vs de kesebilir. Ben E55 ve varyantlarından bahsediyorum.
kardes telefon e51 ve dudu kullaniyorum herhangi bir bip sesi yok

murat3702

murat3702

Üye
E51 ile E55 arasında fark var dostum. E52 ve E55 aynı sayılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt