nokia e52 almayı düşünüyorum?yorum lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
nokia e52 almayı düşünüyorum?yorum lütfen
arkadaşlar e52 almayı düşünüyorum...symbian olması ve şarjının iyi gitmesi alma sebebimdir özellikle....kullanışlımı. eksi yönleri nelerdir..hakkında bilgileriniz varsa alabilirmiyim.önerirmisiniz?

CABBAR

CABBAR

Üye
En büyük eksisi symbian olması. Tercih senin tabi ki

ismail

ismail

Üye
symbian iyidir :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
E72 şarj konusunda:)

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
symbiandan memnunum;)n73 şimdiki tel....e72 nin klavye tuşlarıni hiç sevmedim)sıfır ne kadara alabilirim e52 yi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Sıfırı zor bulunur o telefonların.

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sıfırını bulman çok çok zor. Teknoloji mağazalarına git, belki depolarda kalmıştır

ksmuratks

Üye
selamlar..ben e52 kullanıyorum.öncelikle söyleyim öyle teknoloji takip edip samsunga i phone ye vs vs niyetlenmemistim:):)telefonu seçmeden önce ufak bi araştırma yaptım kendimce..istek ve zevkime uygun..s60 lara ılk geçişim bu telefon oldu zaten geçen sene aldım..arkadaşların belirttiği gibi çok dükkan dolaştım bulmak için:)..kullanıma gelince, şükür hiç bi sorun çıkarmadı..şimdilik..aldıkta sonra program yükleme telefonu tanıma vs sebebiyle format atmak zorunda kalmıştım ama tabiki acemiliği atana kadar..e52 hakkında kötü yorum da almamıştım zaten..eksi yönü var diyebileceğim bişey aklıma gelmiyor muhterem.. Sarjı da normal halde 3, 4 gün gidiyo bende, fazla kurcalamadıım zaman..dediğim gibi, aldığımdan beri kendine sövdürme, duvara çaldirma gibi bi istek de yaşatmadı:)senin seçimin tabi, yardımcı oldumsa ne mutlu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt