valla son sürümünü bulmam biraz zaman aldı hacklemeden son sürüm yapmıştım sonra arkadaşın anlattığını yapmama rağmen versiyon düşürme olmadığından olmadı bi türlü. uzun deneyiş sonrası belki 5 6 kere denedim en sonunda oldu linkini verdiğim dosyayı RM244_41034001.01u ile değiştirerek arkadaşın anlattığı gibi ilerleyin göreceksiniz nasıl hacklenebildiğini..
--------------- Ekleme ---------------
birisi e51 de çalışabilen SMS Diary programını bulabilir mi rica etsem.. uzun zaman oldu telefon hacklemeyeli program arşivim kayıp
iyi de birader bir yerde hatanız var dikkatli olun biraz V400.34.11 için açılmış bir konu burası ve patch'i verdiğin link ölmüş konuyu açan arkadaş ve diğer arkadaşın verdiği linkte de V410.34.1 için patch var.Bu durumda sorun yaşanır kanımca çünkü hem aynı patch olduğu gibi tekrar yüklenecek hemde üzerine bi sonra ki versiyonun patch'i bindiriecek bu da cihaz da kalıcı hasara sebep olabilir!! Lütfen daha dikkatli olalım ve linklere göz atalım hata yapılacak bi konu değil çünkü.. Teşekkür ederim..
birader yazılanları aynen yaptım "PRODUCT FLASHING SUCCEEDED" yazısı geldi sonra telefonumu açmaya çalıştım ama sadece beyaz bi ekran geldi...Şimdi benim telefon sessizliğe yelken mi açmış oldu yani ?